Η Projectyou ανακοινώνει την εκπαίδευση για την πιστοποίηση Project Management ΙPMA-D και Project Management ΙPMA-C και τη Διεθνή Πιστοποίηση Logistics ELA για τα Επίπεδα Operational, Managerial, Strategic

Η πιστοποίηση IPMA προσφέρει παγκόσμια αναγνώριση, βελτιωμένες ευκαιρίες καριέρας και προστιθέμενη αξία για τον εργοδότη. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αρχίζει στις 7 Απριλίου  2021 και ολοκληρώνεται στις 24 Απριλίου 2021, για τα επίπεδα D & C. Η πιστοποίηση του IPMA (International Project Management Association) έχει παγκόσμια ισχύ. Τα τελευταία 10 χρόνια το IPMA έχει πιστοποιήσει πάνω από 110.000 project managers σε 45 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η projectyou, ο μοναδικός εγκεκριμένος από το ΙLME Φορέας Εκπαίδευσης για την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Logistics ELA, ανακοινώνει τον Λ΄κύκλο Σεμιναρίων εκπαίδευσης και προετοιμασίας για την πιστοποίηση ELA. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αρχίζει στις 17.04.21 και ολοκληρώνεται στις 12.06.21.

Επίπεδα πιστοποίησης ELA:

  • Operational level (EJLog)
  • Managerial level (ESLog)
  • Strategic level (EMLog)

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Logistics ELA προσφέρει πρόγραμμα Πιστοποίησης που στοχεύει σε ένα αναγνωρισμένο και εναρμονισμένο επίπεδο προσόντων των στελεχών της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

  • H πιστοποίηση αναγνωρίζεται από 30 χώρες της Ευρώπης και παγκοσμίως που είναι μέλη του ΕLA
  • 8.000 Logisticians έχουν πιστοποιηθεί κατά ELA από το 2000

Η εκπαίδευση καλύπτει ευρεία θεματολογία: Basic Principles, Management skills, Process management, Change & Project management, Warehousing, Transportation, Sourcing, Demand, Production & Distribution Planning, Customer Service.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ