Νέα επιχειρηματική εφαρμογή από την Athentis
Η Athentis Consulting διαθέτει πλέον και στην Ελλάδα την τελευταία έκδοση της σουίτας επιχειρηματικών εφαρμογών Lawson M3 7.1, που αποτελεί μια νέα πρόταση για τους απαιτητικούς κλάδους της βιομηχανίας και των διανομών.
Η νέα έκδοση διευρύνει την λειτουργικότητα των υπαρχουσών εφαρμογών, ενσωματώνει την εφαρμογή Business Intelligence και διανέμει εντελώς νέες εφαρμογές, όπως Supply Chain Orders και Fashion Planning Workbench, που θα δώσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Παράλληλα μέσω του νέου Smart client προσφέρει βελτιωμένο “look & feel” στην επιφάνεια εργασίας για γρήγορη εκμάθηση, εύκολη χρήση και έξυπνη διαχείριση εργασιών, που τελικά θα αυξήσει την παραγωγικότητα των χρηστών.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Athentis (www.Athentis.eu) και ενημερωθείτε γιατί με την νέα έκδοση οι εφαρμογές Lawson Μ3 7.1 είναι πιο εύκολες στην εγκατάστασή, την υλοποίηση, την χρήση και την συντήρησή τους.
