Νέα διάκριση της Entersoft στον θεσμό Diamonds of the Greek Economy 2019

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Entersoft στο πλαίσιο του Forum Επιχειρηματικής Αριστείας “Diamonds of the Greek Economy Awards 2019”, έλαβε την διάκριση ενός εκ των διαμαντιών της ελληνικής οικονομίας για το 2018.

Tις καταξιωμένες επιχειρηματικές διακρίσεις Diamonds of the Greek Economy, απένειμε το New Times Publishing σε εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στην Αθήνα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επιχειρηματίες και στελέχη των υγιέστερων και δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων στην Ελλάδα, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Πολιτείας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η εκδήλωση είχε στόχο την ανάδειξη των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων. Η Entersoft αξιολογήθηκε με βάση οικονομικούς δείκτες και κριτήρια όπως η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κ.ά., ενώ συνυπολογίστηκαν παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια, η πολιτική στο ανθρώπινο δυναμικό καθώς και σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης, αναδεικνύοντάς την ως μια από τις πλέον υγιείς και αναπτυσσόμενες εταιρείες στη χώρα.

Τη διάκριση παρέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Φωκάς, General Manager EAD της Entersoft.