Νέα αυτόματη μηχανή σάρωσης & πλύσης B 250 R της Kärcher

Για τις ανάγκες καθαρισμού των δαπέδων σε μεγάλους χώρους αποθήκευσης, η Kärcher (www.karcher.gr) παρουσιάζει την B 250 R, η οποία είναι μια αυτόματη, μπαταριοκίνητη μηχανή, σάρωσης και πλύσης-στέγνωσης δαπέδων. Συγκεντρώνει πάνω της την τεχνολογία σάρωσης (μπροστινό τμήμα μηχανής) και την τεχνολογία της πλύσης-στέγνωσης, προκειμένου να δώσει συνδυασμένες λύσεις καθαρισμού σε χώρους στους οποίους τόσο η σάρωση όσο και η πλύση των δαπέδων είναι απαραίτητη.

Στο μπροστινό μέρος της μηχανής υπάρχει εγκατεστημένο ανεξάρτητο σύστημα σάρωσης, με δύο πλευρικές βούρτσες, μια κεντρική βούρτσα, ένα αυτόματα καθαριζόμενο πολυεστερικό φίλτρο και ένα σύστημα δύο κάδων συνολικής χωρητικότητας 60 λίτρων. Στο πίσω μέρος της μηχανής βρίσκεται το σύστημα της πλύσης-στέγνωσης των δαπέδων αποτελούμενο από δύο κυλινδρικές βούρτσες, και δύο κάδους χωρητικότητας 250 λίτρων έκαστος.

Με το σύστημα πλύσης-στέγνωσης μπορεί να υλοποιήσει εργασίες, συντήρησης, αρχικού καθαρισμού, και γυαλίσματος σκληρών επίπεδων επιφανειών,  με μικρή επιβάρυνση σε σκόνη. Εφοδιασμένη με ένα σύστημα μπαταριών 36V/630Ah το οποίο της δίνει μια μεγάλη αυτονομία καθαρισμού με μία μόνο φόρτιση αποτελεί ένα απόλυτο εργαλείο για την επιχείρηση η οποία θα την χρησιμοποιήσει.

Με πλάτος εργασίας πλυσίματος 1.000mm ενώ της σάρωσης 1.160mm, έχει το ιδανικό μέγεθος για να επιτευχθεί η μέγιστη επιθυμητή παραγωγικότητα χωρίς το μέγεθος της να αποτελεί πρόβλημα για την κίνηση της μέσα στους διαδρόμους ενός εφοδιαστικού κέντρου.