Με το σύστημα διαχείρισης καυσίμων ForeFleet «κατεβαίνει» στην έκθεση «Cargo Truck & Van» η Logicom S.A.

Το σύστημα ForeFleet της Orpak παρέχει στους διαχειριστές στόλου μια μεγάλη συλλογή εργαλείων που εξασφαλίζουν την αποτελεσματικότερη διαχείριση των καυσίμων των εταιρικών οχημάτων. Το ForeFleet συνδυάζει μοναδικά τη δυναμική τηλεματική στόλου και τις προηγμένες λύσεις παρακολούθησης καυσίμων της Orpak.

Εστιασμένο στον έλεγχο καταναλώσεων καυσίμου και στη συμπεριφορά του οδηγού, βοηθά τους διαχειριστές των στόλων να μεγιστοποιούν την αποδοτικότητά τους.

Η λύση Forefleet διασφαλίζει άριστη ποιότητα πληροφόρησης, λεπτομερή δεδομένα ανεφοδιασμών καυσίμου σε πραγματικό χρόνο και δυνατότητα επιβολής ανεφοδιασμού με συγκεκριμένο μόνο τύπο καυσίμου.

Περιλαμβάνει και υποστηρίζει λύσεις τηλεματικής, αναγνώρισης οχημάτων και ελέγχου πρατηρίων καυσίμων. Ενοποιεί τον έλεγχο καυσίμου και την τηλεματική παρακολούθηση στόλου σε μία συνολική λύση που μεταξύ άλλων προσφέρει:

  • Παρακολούθηση και διαχείριση στόλου.
  • Καταγραφή, διαχείριση και έλεγχο ανεφοδιασμών και καταναλώσεων.
  • Καταγραφή, έλεγχο και αξιολόγηση οδηγών και οδηγικής συμπεριφοράς.

Το ForeFleet έχει αποδείξει ήδη την αξιοπιστία του σε χιλιάδες στόλους παγκοσμίως, κάνοντας χρήση των εκτεταμένων δυνατοτήτων διαχείρισης της Orpak.

Για να μάθετε περισσότερα για την Logicom S.A. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.logicom.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», 4-5-6 Νοεμβρίου 2017, Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.