Με το νέο προϊόν ογκομέτρησης της Honeywell συμμετέχει η Mobile Technology στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Το ενδιαφέρον των επαγγελματιών επισκεπτών αναμένεται να συγκεντρώσει το νέο και καινοτόμο προϊόν ογκομέτρησης της Honeywell που θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων στο περίπτερο της η εταιρεία Mobile Technology κατά τη διάρκεια της 6ης έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» που θα πραγματοποιηθεί στις 4-5-6 Νοεμβρίου 2017 στο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής.

Το καινοτόμο προϊόν ογκομέτρησης, Autocube 2800, της Honeywell προσφέρει έναν γρήγορο, ακριβή και αυτοματοποιημένο τρόπο μέτρησης των τριών διαστάσεων ενός πακέτου, καθώς και μία ενδεικτική φωτογραφία του, η οποία αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο σε περίπτωση απώλειας (π.χ. σε εταιρείες courier).

Το Autocube μετράει από μικρά αντικείμενα των 10 cm μέχρι και μεγαλύτερα των 100 cm, ακόμη και αν έχουν προεξοχές και εξογκώματα ή αν πρόκειται για μη ορθογώνια αντικείμενα, όπως φιάλες και πρίσματα, ώστε να γίνεται ακριβέστερη εκτίμηση τόσο του μεγέθους του πακέτου μέσα στο οποίο θα τοποθετηθούν, όσο και του κόστους αποστολής τους.

Το καινοτόμο προϊόν της Honeywell είναι ιδιαίτερα λειτουργικό, αφού το μόνο που απαιτείται για να λειτουργήσει είναι μία βάση στήριξης, ένα καλώδιο USB συνδεδεμένο σε έναν υπολογιστή και το κατάλληλο software. Το προϊόν θα διατίθεται στην ελληνική αγορά από τη Mobile Technology.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Mobile Technology (www.mobiletechnology.gr) για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.