Με νέα και σύγχρονη ιστοσελίδα η o.mind Creatives

Στην εποχή που όλα πλέον κινούνται διαδικτυακά, η εταιρεία o.mind Creatives ανανέωσε την εταιρική της ιστοσελίδα, η οποία πλέον συμβαδίζει με τις σύγχρονες απαιτήσεις των επισκεπτών της, καθιστώντας την πλοήγηση εύκολη, φιλική, γρήγορη και απλή.

Μοντέρνα και ιδιαίτερα λειτουργική η νέα ιστοσελίδα της o.mind Creatives είναι ήδη στον «αέρα» του διαδικτύου και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.omind.gr, παρέχοντας στον επισκέπτη χρήσιμη πληροφόρηση για την επιχειρηματική στρατηγική της εταιρείας και τη γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών της στους κλάδους της διαφήμισης, των έντυπων και ηλεκτρονικών media που διαθέτει και της οργάνωσης εκθέσεων & συνεδρίων.

Νέα ενότητα έχει προστεθεί για τις νέες υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ που προσφέρει η o.mind Creatives στους πελάτες της και αφορούν στον σχεδιασμό & ανάπτυξη ιστοσελίδων, e-shops  και newsletter, στη διαχείριση των Social Media  και στην Ψηφιακή Διαφήμιση και Marketing.

Η εταιρεία o.mind Creatives φιλοδοξεί αυτός ο νέος διαδικτυακός τόπος να αποτελέσει ένα αποτελεσματικό κανάλι επικοινωνίας και συνεργασίας με κάθε ενδιαφερόμενο.