Με λύσεις πληροφορικής, οικονομικών υπηρεσιών και οργάνωσης logistics «έρχεται» στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» η LOGISTIC-i

Η εταιρεία LOGISTIC-i ιδρύθηκε το 2010, στην Θεσσαλονίκη, και είναι πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, οικονομικών υπηρεσιών και οργάνωσης logistics. Εγκαθιστά και παραμετροποιεί, με βάση τις ανάγκες του πελάτη, τα καλυτέρα business software  της αγοράς.

Στην 9η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», η LOGISTIC-i θα παρουσιάσει εξειδικευμένα προϊόντα λογισμικού, για τη βελτιστοποίηση και τον καλύτερο έλεγχο των διαδικασιών που αφορούν σε ολόκληρο το φάσμα της εφοδιαστική αλυσίδας.

 

 

  • Soft1ERP: Το ERP που αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή για τη μηχανογράφηση της επιχείρησής σας
  • WMS Mantis Lvision: Το WMS που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες για τον πλήρη έλεγχο, την αυτοματοποίηση  και τη διαχείριση της αποθήκης ή του κέντρου διανομής
  • BI: Κάντε τα Data πληροφορία, για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων με το Microsoft Power BI
  • Custom λύσεις: Λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες
  • Regate: Καλύψτε όλες τις ανάγκες φορητής παραγγελιοληψίας υπηρεσίες EXVAN, Β2Βeshops, Proof-of-Delivery καθώς και λύσεις Mobile Marketing.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».