Με επαγγελματικά ηλεκτρικά οχήματα και scooter «κατεβαίνει» η MUVUS A.E. στην έκθεση «Cargo Truck & Van Expo 2019»

H MUVUS A.E. ιδρύθηκε το 2017 αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά της Polaris με ειδικά οχήματα, Goupil με ηλεκτρικά φορτηγά, Gem με ηλεκτρικά οχήματα μεταφοράς ατόμων και τις Marshell & Garia με ηλεκτρικά οχήματα γενικών χρήσεων.

Παράλληλα στον χώρο των ηλεκτρικών scooter την Νο1 παγκοσμίως εταιρεία NiU, κορυφαίας ποιότητας και σχεδίασης, κατασκευασμένα εξολοκλήρου στην Ευρώπη διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα που απευθύνεται τόσο στον ιδιώτη όσο και στον επαγγελματία.

 

 

Στην 7η έκθεση «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS» και την 2η «CARGO TRUCK & VAN EXPO», η MUVUS A.E. θα παρουσιάσει ηλεκτρικά οχήματα Goupil, εταιρεία του ομίλου Polaris και ηλεκτρικά scooter της Niu για επαγγελματική χρήση, με δυνατότητα να κινηθούν τόσο σε κλειστούς χώρους ή σε δημόσιο δρόμο καθώς φέρουν πινακίδες κυκλοφορίας.

Τόσο τα οχήματα όσο και τα scooter μπορούν να καλύψουν πλήθος αναγκών για χρήση B2B ή B2C με παραλλαγές για μεταφορά φορτίων, τροφίμων, αλλά και ειδικές εκδόσεις όσον αφορά τα Goupil για πυρόσβεση, αποκομιδή απορριμμάτων ή custom made ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

 

 

Η εταιρεία MUVUS A.E. διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο συνεργείο με έμπειρο τεχνικό προσωπικό, 3 οχήματα – φορτηγά και τρέιλερ για μεταφορά και παραλαβή οχημάτων.

Οι εκπρόσωποι της MUVUS A.E. θα χαρούν να σας συναντήσουν και να σας γνωρίσουν από κοντά στο περίπτερο τους στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» ή στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Κερατέα Αττικής.


Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία MUVUS A.E. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.muvus.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.