Μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές συμμετοχές στο πρώτο event του Women in Logistics Hub

Τουλάχιστον 60 γυναίκες στελέχη επιχειρήσεων logistics, 3pl, αλλά και απασχολούμενες στα τμήματα Logistics βιομηχανικών επιχειρήσεων και σε επιχειρήσεις του συμβουλευτικού τομέα, παραβρέθηκαν την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στο πρώτο event της πρωτοβουλίας της EEL, Women in Logistics Hub.

Πρώτη προσκεκλημένη η κα Στέλλα Κάσδαγλη, Συνιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Women On Top, για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών, η οποία σε περίπου μία ώρα της τοποθέτησής της άνοιξε πολλά θέματα που αφορούν στις σύγχρονες επιχειρησιακές τακτικές, μίλησε για ενδυνάμωση, για αλληλοϋποστήριξη των εργαζομένων και έδωσε το βήμα σε όλα τα τραπέζια. Ακολούθησε ένας ευρύς διάλογος με τις περισσότερες συμμετέχουσες να τοποθετούνται ανοιχτά πάνω στα ερωτήματα, συναποφασίζοντας η πρωτοβουλία αυτή να μεγαλώσει, να εδραιωθεί και να διευρυνθεί σε θεματικές ενότητες.

Το Women in Logistics Hub, άλλωστε, αποτελεί μια πρωτοβουλία γυναικών με πολύχρονη εμπειρία και προσφορά στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics. Ο σκοπός είναι να συγκεντρωθούν όσες περισσότερες γυναίκες των Logistics γίνεται σε έναν σύνδεσμο, για ανταλλαγή εμπειριών και προβληματισμών, αλληλοϋποστήριξη, άντληση γνώσης και εμψύχωσης, ανάδειξη της αξίας τους στο ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον  της εφοδιαστικής αλυσίδας, προσέλκυση νέων γυναικών στο επάγγελμα και mentoring.

Οι συμμετέχουσες κατέθεσαν στην EEL μια σειρά προτάσεων για νέες θεματικές συναντήσεις του Hub ‘WIL’ για την προσέλκυση όλο και περισσότερων γυναικών στελεχών.

Χορηγοί της πρώτης εκδήλωσης ήταν οι Jungheirich, Synergy, FSD SERVICES

Για τη συμμετοχή σας στο WIL Hub, κάνετε την εγγραφή σας εδώ.