Μέτρα πρόληψης κατά του Covid-19 από την Solaris Hellas A.E.

 

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις τρέχουσες εξελίξεις αναφορικά με την εξάπλωση της νόσου COVID-19 παγκοσμίως, τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την αποφυγή μετάδοσης του ιού και τις σχετικές αποφάσεις του μητρικού της Οργανισμού Group CAF, η Solaris Hellas A.E. ενημερώνει ότι προχώρησε  ήδη στην εφαρμογή εκ περιτροπής κατ’ οίκον εργασίας για τους υπαλλήλους των γραφείων της στην Ελλάδα.

Η εταιρεία θα συνεχίσει τη λειτουργία της διατηρώντας διαθέσιμο το απαραίτητο προσωπικό, και πάντοτε εντός του πλαισίου των ανωτέρω οδηγιών. Το άνωθεν μέτρο συνιστά υπεύθυνη στάση της εταιρείας Solaris Hellas A.E. απέναντι στην ελληνική Πολιτεία και κοινωνία και έχει στόχο την αποφυγή διάδοσης της νόσου COVID-19, διατηρώντας τη συνεχή παροχή υπηρεσιών προς το πελατολόγιο της.

To ΔΣ της εταιρείας Solaris Hellas A.E. σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:  «Θέτουμε ως προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων, των πελατών και προμηθευτών μας, των οικογενειών τους και του ευρύτερου περιβάλλοντος δραστηριοποίησης μας. Υπό το πρίσμα των ανωτέρω, η ισχύς των οποίων βρίσκεται σε εφαρμογή μέχρι νεοτέρας, και δεδομένης της ανάσχεσης της εφοδιαστικής αλυσίδας παγκοσμίως λόγω της προκύπτουσας ανωτέρας βίας, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για διευθέτηση ελλείψεων, καθυστερήσεων και άλλων δυσκολιών που πιθανόν να προκύψουν μέχρις ότου ομαλοποιηθεί η κατάσταση».