Κ. Χολέβας από LafargeHolcim και όμιλος Ηρακλής οι φετινοί νικητές των ελληνικών βραβείων Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» 2019

Τους νικητές των ελληνικών βραβείων Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» 2019 ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME).

Για το 2019 ο τίτλος του «Manager of the Year 2019» απονέμεται στον κ. Κωσταντίνο Χολέβα, VP Exports & Supply Chain Oil & Gass στην εταιρεία LafargeHolcim, ενώ ο τίτλος του «Project of the Year 2019» απονέμεται στον όμιλο Ηρακλής, μέλος της LafargeHolcim, για την υποβολή του project με θέμα «MILAKI Greece Export Hub».

Η απονομή των ελληνικών βραβείων «Μέγας Αλέξανδρος» θα γίνει στο πλαίσιο του 25ου διεθνούς συνεδρίου Εurolog 2019 που διοργανώνεται στην Αθήνα στις 3-4 Απριλίου 2019.

To EUROLOG είναι το ετήσιο διεθνές συνέδριο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Logistics (ELA), που διοργανώνεται ανά 2ετία σε διαφορετική ευρωπαϊκή πόλη και στοχεύει στην προώθηση του διαλόγου καθώς και στην ανάδειξη ενός forum, όπου αξιόλογοι ομιλητές από ευρωπαϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία, στο εμπόριο και στην παροχή υπηρεσιών, έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τρέχουσες τάσεις, στρατηγικές, αλλά και βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της εφοδιαστικής.

Οι διακριθέντες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον ετήσιο ευρωπαϊκό διαγωνισμό «ELA Awards» που διοργανώνει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Logistics (European Logistics Association – ELA) με συμμετοχές από 34 χώρες μέλη του. Τα αποτελέσματα των ELA Awards 2019 θα ανακοινωθούν  στην τελετή απονομής που θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες στις 23 Μαΐου 2019.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ILME εύχονται κάθε επιτυχία στην ελληνική συμμετοχή.

Πληροφορίες για το 25ο Eurolog 2019 θα βρείτε στο www.eurolog19.gr

Επίσημοι Χορηγοί Επικοινωνίας του συνεδρίου είναι το περιοδικό Supply Chain & Logistics και η ιστοσελίδα www.supply-chain.gr.