Καθημερινή σύνδεση Αθήνα – Βιέννη ξεκινά η αυστριακή Laudamotion τον Οκτώβριο 2019

 

Η νούμερο ένα αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Αυστρία «Laudamotion» ξεκινά τη νέα απευθείας σύνδεση από την Αθήνα προς την Βιέννη. Όπως ανακοινώθηκε η Laudamotion θα προσφέρει από τον Οκτώβριο του 2019 καθημερινές συνδέσεις από την Αθήνα προς την αυστριακή πρωτεύουσα, την Βιέννη.

Ο Γενικός Διευθυντής της αυστριακής αεροπορικής εταιρείας Andreas Gruber δήλωσε: «Τα δρομολόγιά μας αποδίδουν, γιατί έχουμε την κατάλληλη προσφορά για τους πελάτες που ενδιαφέρονται για το ύψος των τιμών. Συγκεκριμένα, με τα νέα μας Leisure routes, είμαι σίγουρος ότι η κίνηση θα αυξηθεί στη νέα απευθείας σύνδεση προς/από την Βιέννη».

Στην ανακοίνωσή της η Laudamotion αναφέρει: «Η Βιέννη πρόσφατα ψηφίστηκε ως η πόλη με την υψηλότερη ποιότητα ζωής στον κόσμο. Και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή μέσα στον χρόνο για να ανακαλύψετε την πόλη με τη διεθνώς αναγνωρισμένη τέχνη, τον πολιτισμό και τις μαγειρικές απολαύσεις από το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Επισκεφθείτε τα Ανάκτορα Σενμπρούν, τον Καθεδρικό Ναό Αγίου Στεφάνου, ή μία από τις αμέτρητες εκθέσεις από διεθνείς ή ντόπιους καλλιτέχνες».

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα  προσφορών και πτήσεων της Laudamotion στο www.laudamotion.com.

Σχετικά με την Laudamotion

Η Laudamotion είναι η νούμερο ένα αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Αυστρία και έχει πάρει το όνομά της από τον ιδρυτή της Niki Lauda, ο οποίος ίδρυσε την εταιρεία τον Μάρτιο του 2018. Ο στόλος της σήμερα λειτουργεί υπό τον κωδικό ΟΕ και συμπεριλαμβάνει 23 αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται από την Αυστρία και την Γερμανία. Η Laudamotion εδρεύει κεντρικά στην Βιέννη και επικεντρώνεται επίσης στην ισχυρή ανάπτυξη των βάσεων της στο Ντίσελντορφ, την Στουτγάρδη και την Πάλμα. Περισσότεροι από 6 εκατομμύρια επιβάτες θα πετάξουν με την Laudamotion το 2019. Η αυστριακή εταιρεία πετά σε περισσότερους από 90 προορισμούς και προσφέρει στους επιβάτες που ενδιαφέρονται για τη διαμόρφωση και το ύψος των τιμών, ένα ευέλικτο και πελατοκεντρική πλάνο χρεώσεων με μια ακαταμάχητη σχέση τιμής-υπηρεσιών.