Κάρτα στόλου AVIN Card & πετρέλαιο κίνησης Diesel Best Action

Η  AVIN Card   είναι   η  εταιρική κάρτα  στόλου της AVIN, η οποία απευθύνεται σε  εταιρείες και επαγγελματίες οδηγούς και εγγυάται την αποτελεσματική οργάνωση και τον έλεγχο  εφοδιασμού των οχημάτων. Η AVIN Card αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για κάθε ιδιοκτήτη εταιρικού στόλου, ο οποίος θέλει να ελέγχει και να διαχειρίζεται αυτόνομα και ολοκληρωμένα τον εφοδιασμό των οχημάτων του.  Με την AVIN Card  δίνεται  η δυνατότητα να ορίζονται τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που θα αγοράζει το κάθε όχημα καθώς και η τοποθέτηση ημερήσιου και μηνιαίου ορίου αγορών του κάθε οχήματος. Συμπληρωματικά, παρέχεται real time ενημέρωση και εξειδικευμένα online reports για τον απόλυτο έλεγχο του εταιρικού στόλου κάθε επιχείρησης .

 

Το πετρέλαιο κίνησης  Diesel Best Action αποτελεί τη δυναμική πρόταση της AVIN στο diesel, η οποία εξασφαλίζει σε κάθε οδηγό κορυφαίες επιδόσεις, σε συνδυασμό με οικονομία και προστασία του κινητήρα. Το Diesel Best Action αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία οδηγό, καθώς διαθέτει  αυξημένο αριθμό κετανίων  προκαλώντας έτσι άμεσα αντιληπτή αύξηση στην ισχύ, ενώ παράλληλα διασφαλίζει την κορυφαία απόδοση του πετρελαιοκινητήρα. Ταυτόχρονα παρέχει απόλυτη αντιμικροβιακή και αντιδιαβρωτική προστασία, αντιπαγωτική προστασία, αλλά και σημαντική μείωση του θορύβου της μηχανής.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Avin Oil S.A. (www.avinoil.gr) για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van» από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.