Η Yale® φιναλίστ στα Βραβεία Αριστείας FLTA

 

Η Yale Europe Handling Materials έχει επιλεγεί ως φιναλίστ στις κατηγορίες Εργονομίας και Καινοτομίας των Βραβείων Αριστείας FLTA (Fork Lift Truck Association)  2020.

Σχεδιασμένο με συγκεκριμένες προδιαγραφές, ο βραχίονας χειρισμού υψηλής ακριβείας της Yale® βασίζεται αποκλειστικά στις ανάγκες του χειριστή. Η εργονομική λαβή επιτρέπει την πλήρη γνώση της λειτουργικότητας του μηχανήματος, με τα χέρια του χειριστή σε μια φυσική κατακόρυφη θέση. Με τον βραχίονα χειρισμού υψηλής ακρίβειας πλήρως όρθιο, το όχημα μπορεί να λειτουργήσει σε περιορισμένο χώρο με μέγιστη ευελιξία και παράλληλα προσφέροντας  εξαιρετική ορατότητα.

«Εμείς στην Yale® πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας γύρω από  τους ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν για να μεγιστοποιούμε την παραγωγικότητά τους. Οι χειριστές αντιμετωπίζουν διαφορετικές προκλήσεις κάθε μέρα, όπως την αποθήκευση προϊόντων σε στενούς χώρους. Με τον βραχίονα χειρισμού υψηλής ακρίβειας σε όρθια θέση, ο χειριστής έχει πλήρη γνώση της λειτουργικότητας του οχήματος, επιτρέποντας την μέγιστη ευελιξία και τη βέλτιστη ορατότητα» δήλωσε ο Iain Friar, Yale Brand Marketing Manager.

Η τελετή απονομής των βραβείων Αριστείας Archie πραγματοποιείται στο NEC του Μπέρμιγχαμ στις 21 Μαρτίου 2020, όπου οι νικητές θα παραλάβουν ως τρόπαιο ένα αγαλματίδιο του Αρχιμήδη.