Η Yale φέρνει το βραβευμένο design concept στο Rider Stacker

Η Yale Europe Material Handling, μία από τις τρεις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες ανυψωτικών μηχανημάτων στον κόσμο,  ανακοινώνει την έναρξη παραγωγής του μοντέλου Stacker Rider MS16S, ακολουθώντας τον ίδιο σχεδιασμό του βραβευμένου μοντέλου της σειράς MPT Rider Palier.

Η παραγωγικότητα και η εργονομία του χειριστή συνεχίζουν να παραμένουν στην καρδιά της διαδικασίας σχεδιασμού του νέου Stacker Rider. Η Yale διατηρώντας το ευπροσάρμοστο κάθισμα του βραβευμένου MPT, προσφέρει λειτουργικότητα με το πάτημα ενός κουμπιού, παρέχοντας στους χειριστές πλήρη ελευθερία κινήσεων για μεσαίες ή μεγάλες μεταφορές.

Το νέο Rider Stacker φέρνει μια βραβευμένη φιλοσοφία σχεδίασης που εστιάζει στην εργονομία, την άνεση και την παραγωγικότητα στη μετακίνηση παλετών μέσα και γύρω από την αποθήκη. Συνδυάζοντας τη βραβευμένη εργονομία της σειράς ανυψωτικών μηχανημάτων MPT Rider Pallet με την ορατότητα και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό ιστού, οι χειριστές μπορούν να είναι βέβαιοι ότι έχουν ένα προϊόν που παρέχει άνεση και αποτελεσματικότητα κατά τη διάρκεια μεγάλων βαρδιών.

Με ικανότητα φόρτωσης φορτίου 1,6 τόνων, μικρή ακτίνα περιστροφής και τη δυνατότητα του χειριστή να μπορεί να παραμείνει όρθιος ή καθιστός κατά τη φόρτωση και εκφόρτωση, το νέο MS16S ενισχύει την παραγωγικότητα και την ευελιξία, ακόμη και σε στενούς διαδρόμους. Ως εκ τούτου, αποτελεί το ιδανικό μηχάνημα για εργασίες αποθήκης σε βιομηχανίες όπως τρόφιμα, ποτά, εφοδιαστική και λιανική πώληση.

H ΑΝΥΜΗ Ε.Π.Ε.  αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα την Yale, μία από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής ανυψωτικών μηχανημάτων στον κόσμο.