Η Yale μειώνει δραστικά τις εκπομπές καυσαερίων

 

Η Yale® Europe Material Handling, μία από τις τρεις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες ανυψωτικών μηχανημάτων στον κόσμο, δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στο περιβάλλον έχει αναπτύξει περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της αγοράς μειώνοντας δραστικά τις εκπομπές καυσαερίων.

Η Yale® έχει αναπτύξει ένα περονοφόρο ανυψωτικό όχημα που όχι μόνο καλύπτει τις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών και παγκόσμιων κανονισμών για τις εκπομπές ρίπων, αλλά προσφέρει μειωμένες εκπομπές και κατανάλωση καυσίμων ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της αγοράς.

Στα δημοφιλή μοντέλα όπως για παράδειγμα το Veracitor® 2.0 – 3.5t και στα περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα 8-16 τόνων, η Yale πέτυχε την αισθητή εξοικονόμηση καυσίμων με διάφορους τρόπους, όπως με την εισαγωγή μιας προαιρετικής ρύθμισης ECO-eLo, η οποία μειώνει την ταχύτητα του κινητήρα κατά 20%.

Επίσης με την τοποθέτηση συστήματος υδραυλικής ανίχνευσης φορτίου (LSH), το οποίο διαθέτει τεχνολογία VDP (Variable Displacement Pump) μειώνεται η ζήτηση των υδραυλικών συστημάτων του κινητήρα. Το μηχάνημα παρέχει υδραυλική ροή μόνο όταν ενεργοποιείται κάποια από τις υδραυλικές λειτουργίες, όπως ανύψωση, κλίση ή όταν το όχημα είναι εξοπλισμένο με πλευρικό μεταφορέα, λαβίδα ή περιστροφή. Η υδραυλική λειτουργία είναι ένα σύστημα “on-demand”, το οποίο μειώνει σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου.

H Yale αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά για την Ελλάδα από την ΑΝΥΜΗ Ε.Π.Ε., εταιρεία βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης, πώλησης και σέρβις ανυψωτικών μηχανημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες:  www.titopoulos.gr