Η Yale βραβεύτηκε για την εργονομία της από τη FLTA


Η Yale® Europe Material Handling μία από τις τρεις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες ανυψωτικών μηχανημάτων στον κόσμο, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η σειρά παλετοφόρων ΜΡΤ είναι η νικήτρια στην κατηγορία εργονομίας για το 2017. Αυτό δεν είναι το πρώτο βραβείο FLTA για τη Yale αφού το 1999 και το 2009 κέρδισε το Βραβείο στην κατηγορία Περιβάλλοντος, ενώ το 2013 βραβείο στην Ασφάλεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διεκδίκηση του συγκεκριμένου βραβείου υπήρξε έντονος ανταγωνισμός από εταιρίες του κλάδου.

Η σειρά ΜΡΤ παλετοφόρων της Yale® έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίσει σε επιχειρήσεις άνετη θέση οδήγησης με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας. Ένα ευπροσάρμοστο κάθισμα προσφέρει ευελιξία και πλήρη ελευθερία κινήσεων, είτε πρόκειται για μικρές ή μεγάλες μεταφορές.

Μεταξύ των άλλων βασικά χαρακτηριστικά της σειράς MPT είναι ένα χαμηλό σκαλοπάτι για εύκολη πρόσβασης on – off, μεγάλο χώρο στο δάπεδο, στερεά λαβή, συμπαγής πλαίσιο για άνετο χειρισμό της ευρωπαλέτας, ηλεκτρονικό fly-by-wire σύστημα διεύθυνσης, ανεμπόδιστη θέα και εύκολη λειτουργία με διακόπτη – πεταλούδα που δίνει τον έλεγχο της κατεύθυνσης και της ταχύτητας.

Μετά την εκδήλωση ο Brand Manager της Yale® ο κύριος Iain Friar δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η σειρά παλετοφόρων MPT έχει αναγνωριστεί για τον εργονομικό σχεδιασμό της από τη FLTA. Η φιλοσοφία ανάπτυξης της Yale τοποθετεί τον χειριστή στο επίκεντρο του σχεδιασμού και πιστεύουμε ότι η σειρά MPT είναι ένα λαμπρό παράδειγμα αυτού. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι ο στόχος μας να κάνουμε την παραγωγικότητα ευκολότερη και πιο αποτελεσματική για τους πελάτες μας είναι επιτυχής».

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Yale στην Ελλάδα είναι η εταιρεία ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ.