Η VIANOX με υπηρεσίες 3PL και διεθνείς μεταφορές «πάει» Metropolitan Expo και στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics”

 

Η VIANOX δραστηριοποιείται στον χώρο των Third Party Logistics από το 1997 και την τελευταία δεκαετία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στις διεθνείς μεταφορές.

 

 

Με ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών και με έμπειρα στελέχη δίνει λύσεις στις ανάγκες της εφοδιαστικής αλυσίδας των πελατών της σε οδικές, θαλάσσιες, αεροπορικές μεταφορές & υπηρεσίες Logistics.

O όμιλος ΒΙΑΝΟΞ ΣΒΩΛΟΣ έχει μια συνεχή παρουσία σε διάφορους τομείς της ελληνικής οικονομίας για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Η επιτυχία της μακρόχρονης πορείας, όλες αυτές τις δεκαετίες, βασίζεται στην κοινή προσήλωση των ιδρυτών και μετόχων της στο τρίπτυχο: εμπειρία – ποιότητα – εξυπηρέτηση.

 

 

Αποτέλεσμα αυτής της διαρκούς προσπάθειας είναι η καθιέρωση πολλών γνωστών εταιρειών του ομίλου με ηγετική θέση σε διάφορους κλάδους της ελληνικής οικονομίας και προϊόντα με καθολική αναγνωρισιμότητα. Οι SANITAS-SANITAS, VIANOX – FRANKE, είναι κάποιες από αυτές.


Για να μάθετε περισσότερα για την VIANOX επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.vianox.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.