Η UNITRACK Α.Ε.Ε. συμμετέχει στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η εταιρεία UNITRACK Α.Ε.Ε. εκπροσωπεί τη JCB από το 1998 στην Ελλάδα και από το 2005 στην Αλβανία με την πλήρη σειρά προϊόντων από χωματουργικά μηχανήματα έργων, κατασκευών, οδοποιίας, ανακύκλωσης, κατεδάφισης, αποθήκευσης και logistics, ανταλλακτικά και εξαρτήματα.

Με όραμά την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, στοχεύουμε σε καθημερινή βάση να υποστηρίζουμε με τον καλύτερο τρόπο, με εξοπλισμό και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας όλους τους πελάτες JCB για όλες τις εφαρμογές τόσο σε χωματουργικές εργασίες όσο και σε αγροτικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Κινητήριος δύναμη είναι οι άνθρωποί της. Με συνεχή εκπαίδευση, το υψηλής κατάρτισης προσωπικό της εταιρείας είναι σε θέση να παρέχει την κατάλληλη πρόταση για εξοπλισμό – μηχάνημα, εξάρτημα, ανταλλακτικό- βάση των αναγκών του πελάτη και της εφαρμογής, συμβουλευτικές υπηρεσίες σε τεχνικά θέματα αλλά και άμεση αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων είτε στο χώρο της εταιρείας είτε με άμεση επέμβαση στο χώρο που εργάζεται το μηχάνημα.

Η εταιρεία λειτουργεί με διαδικασίες ISO και καλύπτει πανελλαδικά τους πελάτες της με ανταλλακτικά μέσω του δικτύου συνεργατών της και των 2 καταστημάτων της στην Ελλάδα και ενός καταστήματος στην Αλβανία.

Για να μάθετε περισσότερα για την UNITRACK Α.Ε.Ε. επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.unitrack.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», 4-5-6 Νοεμβρίου 2017, Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.