Η Transcombi Express στην αερογέφυρα προμηθειών ενάντια στον Κορωνοϊό

Πρόκληση αποτέλεσε για τους ανθρώπους της Transcombi Express, το διαχειριστικό έργο του συνόλου του υγειονομικού υλικού της χώρας μας, με την κήρυξη του Covid-19 ως πανδημία και παρότι έπλευσαν σε αχαρτογράφητα νερά, μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες, κατάφεραν, χωρίς να παραλείψουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους πελάτες τους και την ακατάπαυστη τροφοδοσία των supermarkets, να σταθούν υπερήφανοι μαχητές κάνοντας αυτό που τόσα καλά γνωρίζουν!

Σε μια λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Transcombi Express στην Οινόη, Βοιωτίας, έπειτα από πρωτοβουλία του Υπουργού Υγείας της χώρας κ. Βασίλη Κικίλια, με σκοπό να ευχαριστήσει τους δωρητές, έγινε και μια παρουσίαση των logistics του υγειονομικού υλικού από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, κ. Γιάννη Καπετανάκη.

 

 

Χαρακτηριστική ήταν η διατύπωση του Υπουργού Υγείας κατά τη σχετική συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων: «Όλοι μαζί, οργανώσαμε μια άνευ προηγουμένου αερογέφυρα προμηθειών, που τόσο μεγάλη ανάγκη είχαν οι γιατροί, νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό των νοσοκομείων μας. Έγινε μια συντονισμένη δουλειά, εν μέσω μιας παγκόσμιας διαμάχης υλικών…»

Η Transcombi Express αναφέρει: «Ευχαριστούμε το σύνολο των ανθρώπων της εταιρείας μας για τη συνδρομή τους στην προσπάθεια αυτή, εν μέσω πανδημίας και δηλώνουμε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή και κοινωνικό καθήκον μας, να συμμετέχουμε ενεργά και δυναμικά σε αυτήν τη διαδικασία. Δεν εφησυχαζόμαστε και εξελισσόμαστε διαρκώς, θέτοντας τον ποιοτικό πήχη των υπηρεσιών μας ακόμα πιο ψηλά!»