Η Toyota Material Handling Greece βραβεύεται ως “Greek Business Champion 2018”

H Toyota Material Handling Greece βραβεύτηκε ως “Greek Business Champion 2018” στην Τελετή Απονομής των βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε για τέταρτη φορά η Direction Business Network. Το συγκεκριμένο βραβείο αναγνωρίζει και τιμά τους κόπους των επιχειρήσεων οι οποίες πρωταγωνιστούν στο πεδίο της πραγματικής οικονομίας, κατορθώνοντας συνεχώς να αναπτύσσονται και να ξεπερνούν τις προκλήσεις του σημερινού δύσκολου περιβάλλοντος, και απονέμεται με βάση τα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών.

Την Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018, η Direction Business Network διοργάνωσε για τέταρτη φορά την Τελετή Απονομής των βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας». Στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσία περίπου 600 υψηλόβαθμων στελεχών, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στο πεδίο της πραγματικής οικονομίας, κατορθώνοντας συνεχώς να αναπτύσσονται και να ξεπερνούν τις προκλήσεις του σημερινού δύσκολου περιβάλλοντος.

Η Toyota Material Handling Greece βραβεύτηκε για τις εξαιρετικές της επιδόσεις τα τελευταία έτη με το βραβείο “Greek Business Champion 2018”. Το βραβείο απονέμεται σε επιχειρήσεις που έχουν κύκλο εργασιών άνω των 10 εκατ. ευρώ και ταυτόχρονα έχουν καταγράψει κατά τις δύο τελευταίες οικονομικές χρήσεις (2016 vs 2015) αύξηση μεγαλύτερη του 20% σε κύκλο εργασιών και σε κέρδη προ φόρων.

«Η διάκριση αυτή τιμά ιδιαίτερα την εταιρία μας, καθώς παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε σαν χώρα, η αγορά μας εμπιστεύεται και μας επιλέγει ως συνεργάτη. Έχουμε πετύχει τον στόχο μας να είμαστε ο νούμερο ένα προμηθευτής λύσεων και υπηρεσιών στον χώρο του material handling και των logistics. Συνεχίζουμε λοιπόν να εστιάζουμε στους πελάτες μας, να τους παρέχουμε λύσεις κορυφαίας ποιότητας και να είμαστε έμπρακτα δίπλα τους, εξυπηρετώντας δυναμικά τις ανάγκες τους και προσθέτοντας αξία στα operations τους. Ευχαριστούμε όλους τους πελάτες – συνεργάτες μας, που είναι δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι, και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε στην αγορά κορυφαία προϊόντα και λύσεις, και έναν αξιόπιστο συνεργάτη, πάνω στον οποίο μπορούν να στηριχθούν» δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Μαριόλης, Sales & Marketing Director της Toyota Material Handling Greece.

Τα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα για τα οποία βραβεύτηκε η Toyota Material Handling Greece και αποτυπώνονται στους ισολογισμούς της έχουν ως εξής: