Η Toyota «λάνσαρε» το νέο ηλεκτροκίνητο περονοφόρο Traigo80 για βαριές εφαρμογές

Ανόβερο, Γερμανία, 23 Απριλίου 2018 – Η Toyota Material Handling παρουσίασε το ολοκαίνουριο ηλεκτροκίνητο περονοφόρο Toyota Traigo80, 6 με 8 τόνων, στην έκθεση της CeMAT στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Το νέο αυτό 80-Volt ηλεκτροκίνητο μηχάνημα αντίβαρου για βαριές εφαρμογές υπερτερεί σε απόδοση,  ευελιξία και αποτελεσματικότητα. Είναι ένα ανυψωτικό μηχάνημα που κάνει τα πάντα και μπορεί να δουλεύει αθόρυβα στις πιο σκληρές συνθήκες και χαρακτηρίζεται ως “all power, all electric, all Toyota”.

 

 

«Πιστεύουμε ότι έχουμε σχεδιάσει ένα 80-Volt ηλεκτροκίνητο μηχάνημα αντίβαρου για βαριές εφαρμογές που θα είναι ηγέτης στην κατηγορία του και θα αποτελεί μια πραγματική εναλλακτική στα μηχανήματα αντίβαρου εσωτερικής καύσης. Με διαφορετικές επιλογές στις μπαταρίες, υψηλή ενεργειακή απόδοση, κλειστή μεταλλική καμπίνα χειριστή με σύστημα ανάκλησης και την επιλογή του I_Site διαθέσιμη, το νέο Traigo80 είναι ένα ισχυρό μέλος της οικογένειας Traigo», ανέφερε ο Craig Walby, Διευθυντής του Product Management στην Toyota Material Handling Ευρώπης. Η νέα σειρά Traigo80 αντικαθιστά την σειρά Traigo HT και αποτελείται από μοντέλα 6, 7 και 8 τόνων, εκ των οποίο το τελευταίο είναι διαθέσιμο με κέντρο βάρους στα 900 mm.

Πλήρης Ισχύς

Οι ισχυροί κινητήρες δίνουν στο μηχάνημα την δυνατότητα κίνησης σε δάπεδα με μεγάλη κλίση, ενώ επιτυγχάνει και υψηλές ταχύτητες, κάνοντας το συγκεκριμένο περονοφόρο κατάλληλο για πολύ απαιτητικές εφαρμογές για τις οποίες συνήθως χρησιμοποιούνται μηχανοκίνητα περονοφόρα.

 

 

Χάρη στο υψηλής ακριβείας σύστημα διεύθυνσης που βρίσκεται στο πίσω μέρος του, το μηχάνημα αυτό μπορεί να ελιχθεί σε πολύ κλειστούς και συμπαγείς χώρους, όπως για παράδειγμα σε χώρους παραγωγής ή αποθήκευσης.

Το ταμπλό και τα χειριστήρια είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο που επιτρέπουν στον χειριστή να τα χρησιμοποιεί διαισθητικά. Το μηχάνημα είναι εργονομικό, καθώς χάρη στην κλειστή μεταλλική καμπίνα με σύστημα ανάκλησης, ο χειριστής νιώθει μόνο μικρούς κραδασμούς και χαμηλά επίπεδα θορύβου.

 

 

Η ασφάλεια του χειριστή αυξάνεται ακόμα περισσότερο με την άριστη ορατότητα του μηχανήματος απ’ όλες τις πλευρές, καθώς και με το σύστημα Toyota SAS, το Σύστημα Ενεργούς Ευστάθειας, το οποίο αυξάνει και την παραγωγικότητά σας.

Πλήρως Ηλεκτρικό

Τα νέα 80-V μοντέλα είναι διαθέσιμα με ηλεκτρικό σύστημα οδήγησης για χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και δίνουν την ευκαιρία στους πελάτες να διαλέξουν το είδος της μπαταρίας που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες τους. Για ομαλή αλλαγή μπαταρίας, το περονοφόρο μηχάνημα έχει σχεδιαστεί με ανοιχτό πλαίσιο, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί ή να ανακτηθεί πολύ εύκολα η μπαταρία.

Πλήρως Toyota

Τα εξαρτήματα αυτού του ισχυρού μηχανήματος είναι πλήρως προστατευμένα, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αξιοπιστία σε εξωτερικούς χώρους όπου βρέχει ή έχει πολύ σκόνη.

 

 

Παρ’ όλα αυτά, τα κύρια εξαρτήματά του είναι εύκολα προσβάσιμα από μια καταπακτή που βρίσκεται στο μέρος του αντίβαρου, ώστε να μπορεί να γίνει εύκολα και ομαλά η συντήρηση του μηχανήματος. Χάρη στην κλειστή ατσάλινη καμπίνα, ο χειριστής είναι προστατευμένος και άνετος σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την TOYOTA MATERIAL HANDLING GREECE στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 22990 20200.