Η SABO δημιουργεί την πρώτη αυτόματη αποθήκη για βιομηχανία αλουμινίου

Η SABO SA προχωρά τους επόμενους μήνες στην πρώτη της εγκατάσταση στην Ελλάδα αυτοματοποιημένου συστήματος κάθετης αποθήκευσης για πελάτη της στη βιομηχανία αλουμινίου. Όπως ανακοινώθηκε, το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία αυτόματου συστήματος κάθετης αποθήκευσης (vertical storage system-Vertimag).

Επίσης, σημειώνεται ότι το σύστημα κάθετης αποθήκευσης είναι ιδανικό για την αποθήκευση και διαχείριση υλικών οποιουδήποτε σχήματος, βάρους και μεγέθους ελαχιστοποιώντας το χωροταξικό αποτύπωμα της εγκατάστασης. Με μια εκτενή γκάμα μοντέλων και επιλογών το σύστημα προσαρμόζεται στις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής καλύπτοντας με βέλτιστο τρόπο τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας για την αποθήκευση προϊόντων με ασφάλεια, αυξημένη παραγωγικότητα και εργονομία.

Η SABO SA πρωτοπορεί στον τομέα των αυτόματων αποθηκών σε συνεργασία με την Ferretto Group. Προσφέροντας καινοτόμες, αξιόπιστες και υψηλής απόδοσης λύσεις για την αυτοματοποίηση της αποθήκης καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες της βιομηχανίας και της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Αυτόματα συστήματα διαχείρισης και αποθήκευσης κάθε είδους φορτίου, όπως παλετών, χαρτοκιβωτίων, πλαστικών κιβωτίων, εξαρτημάτων και ανταλλακτικών, τα οποία λειτουργούν χωρίς την παρέμβαση ανθρώπου. Ειδικά σχεδιασμένο software (WMS) με απευθείας διασύνδεση με το ERP αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη διαχείριση της αποθήκης με τον προσδιορισμό του περιεχομένου και της ακριβούς θέσης των προϊόντων και την εξαγωγή τους εφόσον απαιτείται.