Η Oracle πρόκειται να προσλάβει 1.000 νέους αντιπροσώπους πωλήσεων στην EMEA κατά το 2017

Η Oracle ανακοίνωσε 1.000 νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA).  Με κεντρικό μότο “Change Happens Here”, η εταιρεία αναζητά την επόμενη γενιά φιλόδοξων και δραστήριων αντιπροσώπων πωλήσεων, με πολύ καλή γνώση των ψηφιακών τεχνολογιών, η οποία θα υποστηρίξει την ανάπτυξη των πωλήσεων Cloud της Oracle.

Η κίνηση αυτή έρχεται λίγο μετά από την πρόσφατη ανακοίνωση εξαιρετικών οικονομικών αποτελεσμάτων από την εταιρεία, με τα συνολικά έσοδα από το cloud να σημειώνουν αύξηση κατά 58%.  Η Oracle είναι τώρα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία επεκτεινόμενου cloud, ενώ προβλέπει ότι οι δραστηριότητες στον τομέα του cloud θα επιταχυνθούν ακόμα περισσότερο και θα σημειώσουν ανάπτυξη ρεκόρ κατά το τρέχον έτος.

Η εταιρεία απευθύνεται σε ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο και προφίλ, με εργασιακή εμπειρία δύο έως έξι ετών, οι οποίοι προέρχονται από τους τομείς του Ανθρώπινου Δυναμικού, του Marketing, των Προσλήψεων, των Χρηματοοικονομικών, της Εφοδιαστικής Αλυσίδας ή των Πωλήσεων. Η Oracle θα προσλάβει υποψήφιους με ισχυρό προσωπικό κίνητρο για πρόοδο, που θα έχουν την ικανότητα να πουλήσουν με επιτυχία μερικές από τις πιο συναρπαστικές τεχνολογίες cloud.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν άμεσα αίτηση για μια σειρά θέσεων σε όλη την EMEA, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα “Change Happens Here” – oracle.com/experience. Η Oracle αναζητά πτυχιούχους με γνήσιο ενδιαφέρον για την τεχνολογία και πάθος για τις αλλαγές που το cloud μπορεί να φέρει στις επιχειρήσεις.

Ο Tino Scholman, VP Oracle Cloud, EMEA, σχολίασε: «Οι cloud δραστηριότητές μας αυξάνονται με ασύλληπτους ρυθμούς, επομένως έχει έρθει η ώρα να εντάξουμε μια νέα γενιά ταλέντων στην εταιρεία μας. Επιδιώκουμε να προσλάβουμε ανθρώπους που επικεντρώνονται στην ποιότητα των σχέσεων, είναι έξυπνοι και αυτοπαρακινούμενοι, επιζητούν τον επιχειρηματικό μετασχηματισμό για τους πελάτες μας και επιδιώκουν να φέρνουν σπουδαία αποτελέσματα. Η ετερογένεια αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της μοναδικής κουλτούρας της Oracle. Θέλουμε να προσφέρουμε σε 1.000 ταλαντούχους ανθρώπους την ευκαιρία να αλλάξουν την καριέρα τους προς το καλύτερο, να αποκτήσουν πρόσβαση στην καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και εξέλιξη, ενώ ταυτόχρονα αποκτούν την ευκαιρία να επιταχύνουν την καριέρα τους μέσα στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία Cloud, στο πλαίσιο μιας αλλαγής με στόχο την ψηφιακή ενδυνάμωση».