Η Opel παρουσιάζει τη νέα LCV γκάμα της

Την πλήρως ανανεωμένη γκάμα ελαφρών, επαγγελματικών οχημάτων της παρουσιάζει η Opel.

Στο πλαίσιο της νέας, «Pro One» στρατηγικής του ομίλου Stellantis για τα επαγγελματικά οχήματα, η Opel ανανεώνει πλήρως τη σχετική γκάμα της, που περιλαμβάνει το μικρό Combo, το μεσαίο Vivaro και το μεγάλο Movano. Καθένα από τα τρία αυτά μοντέλα διαθέτει ανασχεδιασμένο αμάξωμα, αναβαθμισμένο εσωτερικό και υψηλότερα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας.

Την ίδια στιγμή, οι ηλεκτρικές εκδόσεις των παραπάνω ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, εξακολουθούν να προσφέρουν κορυφαίες τιμές αυτονομίας, με την Opel να ανακοινώνει πως στο εγγύς μέλλον, το νέο Movano θα παρουσιαστεί και σε υδρογονοκίνητη έκδοση κυψελών καυσίμου.

Οι αλλαγές σε αμαξώματα και σαλόνια επιβατών

Σημειώνεται, πως τα νέα LCV της Opel υιοθετούν την εταιρική «Vizor» εμπρόσθια σχεδιαστική ταυτότητα, η οποία παραπέμπει στα επιβατικά μοντέλα της γερμανικής εταιρείας. Η εν λόγω μάσκα ενοποιεί το νέο έμβλημα της μάρκας με τα φωτιστικά σώματα, δημιουργώντας μια ενιαία επιφάνεια στο εμπρός μέρος των οχημάτων.

Επιπλέον των εξωτερικών αλλαγών, τα εσωτερικά των Opel Combo, Vivaro και Movano έχουν δεχθεί με τη σειρά τροποποιήσεων. Highlight αποτελούν τα νέα συστήματα infotainment, που συνεργάζονται με οθόνες αφής διαμέτρου έως και 10 ιντσών και τα οποία είναι συμβατά με τα συστήματα συνδεσιμότητας Apple CarPlay και Android Auto.

Με υψηλή αποδοτικότητα, άνεση και ασφάλεια

Οι ηλεκτρικές εκδόσεις μπαταρίας (BEV) των νέων Opel Combo, Opel Vivaro και Opel Movano, συνεχίζουν να προσφέρουν υψηλή χρηστικότητα, παρόμοια με αυτή των αντίστοιχων εκδόσεων με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες μπαταριών και τις βελτιώσεις -όπως η περαιτέρω βελτιωμένη απόδοση του συστήματος μετάδοσης κίνησης- και τα τρία επαγγελματικά μοντέλα θα συνεχίσουν να προσφέρουν κορυφαία στην κατηγορία τους ηλεκτρική αυτονομία χωρίς εκπομπές ρύπων.

Σύμφωνα με την Opel, η νέα γκάμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων θα διατηρήσει στο ακέραιο όλα τα δυνατά σημεία των προκατόχων τους. Αυτά περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού για να κάνουν τα ταξίδια και τους ελιγμούς πιο άνετα και πάνω από όλα πιο ασφαλή. Επιπλέον, το τρίο θα είναι διαθέσιμο σε διάφορα μήκη, ύψη και τύπους αμαξωμάτων, καλύπτοντας όλες τις επαγγελματικές ανάγκες.