Η OnLine Data παρούσα στην 7η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

 

Όταν το 1989 ξεκίναγε το συναρπαστικό ταξίδι της επιχειρηματικότητας και της δημιουργίας, η ζωντάνια και η νεανική φλόγα υπερτερούσαν της εμπειρίας και της σοφίας. 30 χρόνια διαδρομής με όραμα και φαντασία δημιούργησαν μια εταιρεία, που, όχι απλά έχει αφήσει το αποτύπωμά της στην αγορά της πληροφορικής, αλλά σηματοδότησε σημαντικές επεμβάσεις και στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι. Η OnLine Data, σήμερα διανύει τον 30ο χρόνο της ζωής της με το όραμά της να είναι νέο, καινοτόμο και πρωτοπόρο όχι μόνο για την ελληνική, αλλά και για τη διεθνή πραγματικότητα.

Σήμερα, η OnLine Data κατέχει μερίδιο μεγαλύτερο του 95% στις αγορές των διεθνών μεταφορών, αποθηκεύσεων και διανομών, με διακεκριμένο πελατολόγιο σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η OnLine Data παράγει πληροφοριακά συστήματα υψηλής τεχνολογίας, ενώ παράλληλα αναπτύσσει μια σειρά οργανωμένων λύσεων για ολιστική υποστήριξη, όπως Business Consulting, IT Infrastructure, ERP & CRM, ΕDI, Business Intelligence κ.ά.

Η πλατφόρμα LOTify που υλοποιήθηκε από την OnLine Data για τις ελεγκτικές αρχές της χώρας μας με στόχο την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας στον χώρο των αλκοολούχων ποτών, αλλά και το σύνολο των επενδύσεων στον τομέα της Έρευνας & Ανάπτυξης σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές και σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις τοποθετούν την OnLine Data στην πρώτη γραμμή της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Η OnLine Data είναι μέλος της ομάδας εργασίας για EDI των Ηνωμένων Εθνών/ECFACT. Επιπρόσθετα, μεριμνά για τη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων της εναρμονίζοντας όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της με τις αυστηρές απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 9001: 2015.


Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία OnLine Data επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.onlinedata.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.