Η Mobile Technology στο μεγαλύτερο Show για νέες τεχνολογίες Λιανικής

Για ακόμη μία χρονιά η εταιρεία Mobile Technology βρέθηκε στη μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται διεθνώς για τις νέες τεχνολογίες στον κλάδο της Λιανικής, από το κατάστημα μέχρι την αποθήκη και τη διανομή.

Το NRF Retail’s Big Show πραγματοποιείται κάθε Γενάρη στη Νέα Υόρκη συγκεντρώνοντας όλες τις καινοτομίες του κλάδου, τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αλλά και επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο και αναδεικνύει τις νέες τάσεις και τις τεχνολογικές λύσεις του κλάδου.

Η Honeywell, η Bixolon, η Bluebird, η Imagotag, η Datalogic και η Impinj είναι μόνο μερικοί από τους διεθνείς κατασκευαστές που συμμετείχαν στην έκθεση, παρουσιάζοντας τεχνολογίες που υποστηρίζουν καινοτόμες εφαρμογές, όπως τα mobile κουπόνια, τα αυτόνομα ταμεία και την παρακολούθηση της κίνησης των προϊόντων (location services). Ο εξοπλισμός νέας γενιάς, όπως τα 2D barcode scanners, οι φορητοί εκτυπωτές, τα τελευταίας τεχνολογίας φορητά τερματικά αλλά και η παρουσίαση νέων προϊόντων, όπως τα ρομπότ, τα drones και ο “δυναμικός” φωτισμός στα καταστήματα ένδυσης αποτέλεσαν ορισμένες από τις καινοτομίες που συγκέντρωσαν έντονο ενδιαφέρον.

Η ισχυρή παρουσία που κατέχει η Mobile Technology τα τελευταία χρόνια στον τομέα της Λιανικής, με ισχυρά ονόματα στο πελατολόγιό της, όπως το ΜΕΤΡΟ, ο ΑΒ Βασιλόπουλος, ο Καυκάς, το Leroy Merlin και τα Praktiker, επιβάλλει τη διαρκή αναζήτηση νέων υπηρεσιών και λύσεων και το NRF Retail’s Big Show αποτελεί πλέον ετήσια συνάντηση των στελεχών της εταιρείας με τις καινοτομίες του κλάδου.