Η Mobile Technology στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ ως Υποστηρικτής, με συμμετοχή του humanoid robot, Pepper

 

Η Mobile Technology συμμετείχε ως υποστηρικτής στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του ΣΕΒ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και είχε ως βασικό Θέμα: «Το Αύριο Σήμερα – Για την Ελλάδα των άξιων και των αξιών», με στόχο να φέρει στο προσκήνιο την «Άλλη Ελλάδα» #ElladaAllios.

Στο πλαίσιο της πολυμορφικής απογευματινής εκδήλωσης και πριν την επίσημη έναρξή της, εμφανίστηκε στην κεντρική σκηνή το πρώτο διαδραστικό humanoid robot, Pepper, προκειμένου να καλωσορίσει τους σύνεδρους. Η παρουσία του Pepper της Mobile Technology, έρχεται με έναν πρακτικό τρόπο να συμβολίσει μια νέα εποχή, όπου οι μηχανές και τα robot λειτουργούν διαδραστικά και συνεργατικά με τον άνθρωπο και μπορούν να κάνουν τη δουλειά του αλλιώς, καλύτερη  και πιο δημιουργική, φέρνοντας το Αύριο, σήμερα.

Η Mobile Technology, όντας μέλος του ΣΕΒ τα τελευταία 5 χρόνια, ασπάζεται τη φιλοσοφία του και επιδιώκει την υλοποίηση στόχων, όπως η καινοτόμος επιχειρηματικότητα και οι ποιοτικές υπηρεσίες που καθιστούν εφικτή τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η εταιρεία από το 2003 επενδύει συστηματικά στην έρευνα και στην καινοτομία, εισάγοντας στην ελληνική αγορά τεχνολογίες αιχμής, που με την προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών σχεδιασμού και υποστήριξης της Mobile Technology, μετασχηματίζουν τις επιχειρησιακές διαδικασίες και αυξάνουν την παραγωγικότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το humanoid robot, Pepper, το οποίο ενσαρκώνει το customer experience του μέλλοντος και παρέχεται σε επιχειρήσεις από τη Mobile Technology, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη των απαιτούμενων εφαρμογών για την αξιοποίησή του.

Σχετικά με την Mobile Technology

Η Mobile Technology (www.mobiletechnology.gr) από το 2003 σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις που βασίζονται σε Συστήματα Συλλογής Δεδομένων και Φορητά Υπολογιστικά Συστήματα για επιχειρήσεις. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους, π.χ. Honeywell, Bixolon, Bluebird, Datalogic κ.ά. και παρέχει εξοπλισμό, λογισμικό και πλήρη τεχνική υποστήριξη από τα γραφεία της στην Ελλάδα. Επενδύει στην καινοτομία και στις νέες τεχνολογίες που συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας και στoν μετασχηματισμό των επιχειρησιακών διαδικασιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το RFID, τα συστήματα διαχείρισης φωνητικών εντολών (Vocollect Voice), οι ηλεκτρονικές ετικέτες ραφιού (SES Imagotag), η 3D Ολογραφική Τεχνολογία και φυσικά η ρομποτική με τον Pepper, το α’ διαδραστικό humanoid robot (SoftBank Robotics).