Η Mobile Technology αναδείχθηκε Diamond Partner της Datalogic

Η Mobile Technology προχώρησε σε μία ακόμα στρατηγική συνεργασία με προμηθευτή που πρωταγωνιστεί στη διεθνή αγορά και πιο συγκεκριμένα, με την Datalogic που εξειδικεύεται στην Αυτόματη Συλλογή Δεδομένων και την Αυτοματοποίηση Διαδικασιών. Με την απόκτηση της ανώτατης πιστοποίησης Diamond Partner, η Mobile Technology αυτή τη στιγμή αποτελεί τη μοναδική ελληνική εταιρεία, η οποία παράλληλα με λύσεις που περιλαμβάνουν προϊόντα της Datalogic, μπορεί να προσφέρει και την πλήρη τεχνική υποστήριξή τους (service), συμπεριλαμβανομένων των απαιτούμενων ανταλλακτικών και αναλωσίμων.

Πλέον το portfolio της Mobile Technology εμπλουτίστηκε τόσο με τη μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων σκάνερ της Datalogic (χειρός, με βάση στήριξης και επιτραπέζιους για τις ανάγκες της λιανικής, βιομηχανικής χρήσης για τη γραμμή παραγωγής κ.ά.), όσο και με τα ανταγωνιστικά φορητά τερματικά του οίκου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Datalogic ιδρύθηκε πριν από 45 χρόνια και έχει στο ενεργητικό της 1.200 πατέντες, 11 Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης, καθώς και χιλιάδες επιχειρήσεις ως πελάτες στις 5 ηπείρους.  Ο Όμιλος Datalogic εδρεύει στην Μπολόνια της Ιταλίας, απασχολεί 2.900 υπαλλήλους σε 30 χώρες και είναι εγγεγραμμένος στο Χρηματιστήριο της Ιταλίας από το 2001 ως DAL.MI.

Σχετικά με την Mobile Technology

Η Mobile Technology από το 2003 σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις που βασίζονται σε Συστήματα Συλλογής Δεδομένων και Φορητά Υπολογιστικά Συστήματα για επιχειρήσεις. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους, π.χ. Honeywell, Bixolon, Bluebird, Datalogic κ.ά. και παρέχει εξοπλισμό, λογισμικό και πλήρη τεχνική υποστήριξη από τα γραφεία της στην Ελλάδα. Επενδύει στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες που συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας και στον μετασχηματισμό των επιχειρησιακών διαδικασιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το RFID, τα συστήματα διαχείρισης φωνητικών εντολών (Vocollect Voice), οι ηλεκτρονικές ετικέτες ραφιού (SES Imagotag), η 3D Ολογραφική Τεχνολογία και φυσικά η ρομποτική με τον Pepper, το πρώτο διαδραστικό humanoid robot (SoftBank Robotics).