Η Marinair Cargo Services Ltd γιορτάζει τα 15 της χρόνια

Οι άνθρωποι της Marinair Cargo Services Ltd δηλώνουν εξαιρετικά χαρούμενοι που γιορτάζουν τη 15η επέτειο λειτουργίας της εταιρείας τους και ευγνώμονες για την υποστήριξή σας!

Τα τελευταία 15 χρόνια,  η Marinair Cargo Services Ltd προσπάθησε και κατάφερε να βρει νέους και καινοτόμους τρόπους για να υποστηρίξει τους στόχους των πελατών της μέσω της δέσμευσής της και η ομάδα της συνεχίζει να θέτει υψηλούς στόχους που θα τη βοηθήσουν να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια.

 

Στο επετειακό μήνυμά της, η Marinair Cargo Services Ltd αναφέρει: «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι και πιο ευγνώμονες για τα χρόνια που πέρασαν και πιο ενθουσιασμένοι για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν.  Ελπίζουμε ότι θα είστε ακόμη δίπλα μας, καθώς δεσμευόμαστε να σας εξυπηρετούμε και να ικανοποιούμε τις επιχειρηματικές ανάγκες σας στο μέγιστο».

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Όντας ανθρωποκεντρική εταιρεία διαμεταφοράς & logistics, με διεθνή παρουσία, υποκαταστήματα στην Ευρώπη, Άπω Ανατολή, Ινδία και αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο, η Marinair Cargo Services Ltd παρέχει πιστοποιημένες υπηρεσίες διαμεταφοράς (αεροπορικές, χερσαίες, θαλάσσιες, σιδηροδρομικές και συνδυασμένες μεταφορές), που υποστηρίζονται από γνώση, ευελιξία, εξαιρετικά πρότυπα πιστοποίησης, διεθνή δίκτυα και Οργανισμούς.

 

 

Το όραμά της είναι να παραμείνει ο απαραίτητος συνεργάτης σας που θα σας συμβουλεύει και θα υποστηρίζει τις ανάγκες σας, δίνοντάς σας ταυτόχρονα πρόσβαση σε Δίκτυα και στρατηγικά εμπορικά κέντρα σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, να συνεχίσει να παρέχει ένα υποδειγματικό εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους της και μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης προς τους συνεργάτες της.

Με βαθιά γνώση όλων των συνδέσμων στην αλυσίδα logistics, η ομάδα της Marinair Cargo Services Ltd βρίσκεται πάντα δίπλα σε εσάς και την εταιρεία σας, προκειμένου να βρει λύσεις για τις μεταφορικές σας ανάγκες.