Η Kolibioti Group αποκλειστική αντιπρόσωπος Ελλάδος της Hyster®

H Hyster® είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων, με ιστορία πλέον των 80 ετών στον κλάδο, με παρουσία σε περισσότερες από 130 χώρες.

Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού material handling: Από τα μεγαλύτερα ανυψωτικά διαχείρισης εμπορευματοκιβωτίων (Container Handlers, Reach Stackers) έως και κάθε τύπου και μεγέθους, βιομηχανικά περονοφόρα ανυψωτικά και μηχανήματα αποθήκης.

 

 

Τα στιβαρά μηχανήματα Hyster® συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο διαχρονικά αξιόπιστων της αγοράς. Προσφέρουν υψηλή ποιότητα και αποδοτική λειτουργία.

Από τον Μάρτιο, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Hyster® πανελλαδικά είναι η εταιρεία “Kolibioti Group”. Μια εταιρεία που δικαιωματικά ανήκει στις κορυφαίες του κλάδου αφού εδώ και 30 χρόνια καλύπτει και τις πλέον εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών της, μέσα από μελετημένες και ολοκληρωμένες λύσεις.

 

 

Η “Kolibioti Group” έχει τη δυνατότητα να παρέχει άμεσα αποτελεσματικές  και αξιόπιστες υπηρεσίες sales και after sales καθώς στον ιδιόκτητο χώρο 6.000 τ.μ. στο 11ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών στεγάζει μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα πώλησης, συντήρησης, επισκευής και υπερσύγχρονου βαφείου.

Είναι βέβαιο λοιπόν, ότι η συνεργασία της Hyster® με την “Kolibioti Group” αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός το οποίο θα αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρεία “Kolibioti Group” (www.kolibioti.gr) στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 2310 799513.

Ακολουθούν μερικά από τα κορυφαία μοντέλα της Hyster®