Η Jungheinrich στην LogiMAT: Απλές απαντήσεις σε έναν πολύπλοκο κόσμο

Σε ένα εκθεσιακό περίπτερο μεγαλύτερο των 1.000 τ.μ. και σε παγκόσμια πρώτη, η Jungheinrich παρουσίασε την πλήρη φιλοσοφία της για λύσεις intralogistics, μεταξύ των οποίων και την σειρά ανυψωτικών ETV reach trucks, με μπαταρία λιθίου, υψηλές δυνατότητα φόρτωσης και ταχύτητες από 10 έως 14 χλμ. την ώρα.

 

 

Σε ένα πλήρες εκθεσιακό tour, η γερμανική εταιρεία, ανέπτυξε την εταιρική της φιλοσοφία για λύσεις σε επίπεδο οργάνωσης μεγάλων, αλλά και μικρότερων αποθηκών.

Όλη η σειρά μηχανημάτων που εκτίθεται στο Hall 9 stand BO5, στην LogiΜΑΤ, αφορά μηχανήματα που λειτουργούν με μπαταρίες λιθίου, αξιοποιούν στο μέγιστο τις δυνατότητες για μικρή κατανάλωση ενέργειας, ενώ εντυπωσιακά είναι τα μηχανήματα οργάνωσης αποθήκης σε επίπεδο αυτοματισμού ραφιών.

 

 

Παράλληλα, στην LogiΜΑΤ η εταιρεία λάνσαρε και το απόλυτα νέο μοντέλο ERC216zi πεζού χειριστή, με μπαταρία λιθίου, που έκλεψε τις εντυπώσεις με τις τεχνικές του ιδιότητες και τις αυξημένες δυνατότητές του.

Περισσότερες πληροφορίες στο επόμενο SC&L magazine no 101.

Ακολουθoύν φωτογραφίες από το περίπτερο της Jungheinrich στην LogiMAT που τράβηξε η δημοσιογραφική αποστολή του περιοδικού Supply Chain & Logistics.