Η DB Schenker εισάγει νέα υπηρεσία καθημερινών ανταποκρίσεων με έμφαση στις ελληνικές εξαγωγές

 

Η DB Schenker εισάγει ένα μοναδικό καινοτόμο προϊόν. Από τώρα και στο εξής, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν με το DB SCHENKERsystem premium μια πρόσθετη επιλογή που είναι ακόμη πιο γρήγορη και πιο αποδοτική: το “Premium 10″. Με την επιλογή αυτού του νέου συστήματος μεταφοράς εμπορευμάτων, οι εταιρείες θα επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη υπηρεσία και την εγγυημένη άφιξη των αποστολών τους μέχρι τις 10 το πρωί, εντός του συμφωνηθέντος χρόνου.

Ήδη το προηγούμενο έτος, ο ολοκληρωμένος πάροχος υπηρεσιών μεταφορών και logistics ανέλυσε πλήρως το δίκτυο μεταφοράς εμπορευμάτων του system freight και εισήγαγε στην αγορά τις υπηρεσίες της, το DB SCHENKERsystem και το DB SCHENKERsystem premium. Οι καθημερινές μεταφορές μεταξύ όλων των ευρωπαϊκών επιχειρηματικών κέντρων διευκολύνουν την ταχύτερη διανομή των αγαθών ως εκ τούτου, μεγαλύτερη ευελιξία στην παραγωγή για τις ευρωπαϊκές εταιρείες. Με την επιλογή Premium 10, η DB Schenker βελτιστοποιεί τα προϊόντα της και προσφέρει στους πελάτες της ένα άλλο ουσιαστικό πλεονέκτημα όσον αφορά τις παραδόσεις σε προγραμματισμένες χρονικά περιόδους.

«Η νέα επιλογή Premium 10 έχει να κάνει με την ταχύτητα και την αξιοπιστία. Είναι μια αποτελεσματική λύση για όλες τις εταιρείες που επιθυμούν να λάβουν τις αποστολές τους γρήγορα, όταν δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι το μεσημέρι. Αυτό δίνει στους πελάτες μας ένα σημαντικό πλεονέκτημα όσον αφορά έναν από τις πιο δύσκολα διαχειρίσιμες παραμέτρους – τον χρόνο», εξηγεί ο Christian Drenthen, Executive Vice president στην DB Schenker στις χερσαίες μεταφορές στην Ευρώπη. «Είμαστε ικανοποιημένοι που, με το Premium 10, προσφέρουμε στους πελάτες μας καθορισμένες προθεσμίες και εγγυημένους χρόνους σε ολόκληρη την Ευρώπη, γεγονός που μας επιτρέπει επίσης να ανταποκριθούμε καλύτερα στις αυξανόμενες απαιτήσεις παραγωγής ακριβώς στην ώρα των εταιρειών”, προσθέτει ο Helmut Schweighofer, Διευθύνων Σύμβουλος της DB Schenker στην Αυστρία και την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Το Premium 10 είναι η προφανής προσθήκη στην επιλογή Premium 13, η οποία τέθηκε σε εφαρμογή τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Η Ελλάδα, ως χώρα, που επιζητά διαρκώς την προώθηση των εξαγωγών της σε όλη την Ευρώπη, εκτιμούμε ότι βρήκε το ανάλογο προϊόν που θα δώσει ουσιαστική ώθηση στον τομέα αυτόν.

Περισσότεροι από 20.000 εργαζόμενοι για την ευρωπαϊκή οικονομία

Η οργάνωση  του δικτύου της DB Schenker, η οποία συνδέει άψογα περισσότερες από 430 σημεία μεταφοράς χερσαίων μεταφορών σε 38 ευρωπαϊκές χώρες με ένα σύγχρονο σύστημα παραγωγής, έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί την αυξανόμενη ζήτηση για διασυνοριακές αποστολές.

Όντας ο μεγαλύτερος μεταφορέας χερσαίων μεταφορών, η DB Schenker είναι σε θέση να συνδυάζει και να ενοποιεί τις αποστολές εμπορευμάτων και, εφαρμόζοντας μια καινοτόμο στρατηγική πλατφόρμας, να μειώσει σημαντικά τους χρόνους μεταφοράς, και ως εκ τούτου τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Περισσότεροι από 20.000 υπάλληλοι φροντίζουν περίπου 300.000 αποστολές ανά ημέρα. Χάρη στην υπερσύγχρονη τεχνολογία εντοπισμού (tracking) , η θέση της κάθε αποστολής μπορεί επίσης να παρακολουθείται από οποιοδήποτε μέρος ανά πάσα στιγμή.

System Freight

Στα logistics, το System Freight αναφέρεται σε όλα τα εμπορεύματα που μπορούν να φορτωθούν ως μεμονωμένα κομμάτια – π.χ. κουτιά, κιβώτια, παλέτες φορτωμένες με μηχανήματα ή εξαρτήματα εργοστασίου; καλώδια, χαρτιά, ρολά λαμαρίνας τροχούς και βαρέλια. Το δίκτυο της δρομολόγησης αποστολών και κόμβων της DB Schenker εκτείνεται σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο, που σημαίνει ότι η χωρητικότητα σε όλα τα οχήματα μπορεί να καλυφθεί πλήρως και με τον πιο παραγωγικό τρόπο.