Η ASBIS Robotic Solutions παρουσίασε κορυφαίες λύσεις παλετοποίησης στα ROBOTICS OPEN Days

Η ASBIS Hellas ολοκλήρωσε με επιτυχία τα ROBOTICS OPEN Days, που πραγματοποιήθηκαν στο showroom της εταιρείας, στις 7 και 8 Μαρτίου.  Για δύο ολόκληρες ημέρες, η ομάδα της ASBIS Robotics Solutions παρουσίασε τα συνεργατικά ρομπότ (cobots) παλετοποίησης, επιδεικνύοντας σε LIVE DEMO τη χρήση τους στο κοινό. Στελέχη από τον βιομηχανικό κλάδο, Μηχανικοί, Διευθυντές Παραγωγής & Συσκευασίας βρέθηκαν εκεί για να δουν από κοντά τα οφέλη τους αλλά και να λάβουν απαντήσεις σε καίρια ζητήματα που τους αφορούν, όπως π.χ. πώς θα επιλύσουν την τα προβλήματα έλλειψης εργατικού δυναμικού, ή πως θα επιτύχουν χαμηλότερο κόστος παραγωγής ή να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους.

Παρουσίαση των AROS PALLETIZER SOLUTIONS για 1η φορά

Οι προηγμένες λύσεις AROS Palletizer ήταν οι πρωταγωνιστές των Robotics Open Days, καθώς οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι ίδιοι  τα συνεργατικά ρομπότ και να μάθουν περισσότερα για το λογισμικό παλετοποίησης, το οποίο δεν απαιτεί τεχνικές γνώσεις για την εφαρμογή του.  Αυτά τα καινοτόμα συνεργατικά ρομπότ επαναπροσδιορίζουν τις διαδικασίες παλετοποίησης και logistics και γίνονται σύμμαχοι στην εξέλιξη της παραγωγικής διαδικασίας.

 

Επισκέπτες από διαφορετικούς κλάδους με έναν κοινό στόχο

Τα Robotics Open Days προσέλκυσαν επαγγελματίες από ποικίλους κλάδους της Βιομηχανίας, όπως Φαρμακοβιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων, Καλλυντικών, Μετάλλου, Κατασκευαστές γραμμών παραγωγής & μηχανημάτων (ΟΕΜs) καθώς και εταιρείες αυτοματισμού. Η ASBIS Hellas απέδειξε πώς τα συνεργατικά ρομπότ παλετοποίησης AROS Palletizers εξασφαλίζουν υψηλή αποτελεσματικότητα, δίνουν ευελιξία και συμβάλλουν στην εξορθολόγηση του κόστους παραγωγής, ζητήματα κρίσιμα για την ελληνική βιομηχανία.

Στόχος της ASBIS Robotics Solutions

Καθώς κοιτάμε προς το μέλλον, η ενσωμάτωση των συνεργατικών ρομπότ AROS Palletizers στις επιχειρήσεις και την βιομηχανία αντιπροσωπεύει ένα μετασχηματιστικό άλμα στην τεχνολογική πρόοδο. Η συνεργατική τους φύση υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει τις λειτουργίες των επιχειρήσεων & βελτιώνει την αποδοτικότητα, την ασφάλεια και την παραγωγικότητα, λειτουργώντας ως εφαλτήριο στο περιορισμό των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν σήμερα σημαντικοί τομείς της ελληνικής οικονομίας.