Ανοικτές οι εγγραφές για την έκθεση Logistics & Transports Thessaloniki Expo 11-13 Απριλίου 2024

Ενεργές και ανοικτές είναι οι εγγραφές επισκεπτών για την 1η έκθεση ‘Logistics & Transports Thessaloniki Expo’ που διοργανώνεται από την OMIND CREATIVES στην Helexpo- ΔΕΘ στις 11-13 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη.

Το κοινό αναμένεται να είναι μικτό, τόσο από ελληνικές εταιρείες , όσο και από επισκέπτες που θα έρθουν από τις όμορες βαλκανικές χώρες για να επισκεφθούν την έκθεση για τις εμπορευματικές μεταφορές, τα logistics και τον εξοπλισμό αποθηκών, που γίνεται παράλληλα με την έκθεση τροφίμων Freskon.

Ήδη οι εγγραφές τόσο εκθετών, όσο και επισκεπτών και ενδιαφερομένων για τα παράλληλα συνέδρια LOGI.C Conferences είναι καθημερινές. Προκειμένου να διασφαλίσετε την άνετη είσοδό σας στους εκθεσιακούς χώρους, μπορείτε να προ-εγγραφείτε ήδη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που εξυπηρετεί την έκθεση, πατώντας στο Link προ-εγγραφής εδώ

Η διοργάνωση, έχοντας ως στόχο να συσπειρώσει τις όμορες χώρες που έχουν συστηματική συνεργασία με τη Βόρεια και την υπόλοιπη Ελλάδα σε επίπεδο εξαγωγικού εμπορίου και logistics, σχεδιάζει ένα εκθεσιακό και συνεδριακό event που θα εστιάζει στην σύνδεση και τη συνεργασία αυτών των χωρών, με επίκεντρο την Θεσσαλονίκη, προσφέροντας επιπλέον προοπτικές συνεργασίας στις εταιρείες που εδρεύουν στην Ελλάδα.

Εταιρείες μεταφορών & logistics, λιμάνια και εταιρείες forwarding, σιδηροδρομικές και οδικές μεταφορές, εξοπλισμοί αποθήκης, ανυψωτικά μηχανήματα, ράφια και αυτοματισμοί, τεχνολογίες πληροφορικής καθώς και επαγγελματικά οχήματα θα αποτελούν τους τομείς που θα καλύπτει η έκθεση.