Η Agioutantis Group συμμετέχει με ψυγεία container τελευταίας τεχνολογίας στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Ψυγεία containers που ενσωματώνουν όλες τις σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες για την ασφαλή μεταφορά προϊόντων ελεγχόμενης θερμοκρασίας (συντήρηση – κατάψυξη) θα παρουσιάσει η Agioutantis Group στην 7η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics».

Η επιχείρηση Agioutantis Group είναι μια δοκιμασμένη εμπορική και τεχνική εταιρεία εξειδικευμένη αποκλειστικά στα ψυγεία container με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 από τον φορέα διαχείρισης BUREAU VERITAS.

Ως εξειδικευμένη εταιρεία στα ψυγεία container με εμπειρία από το 1984 στην τεχνική υποστήριξη η Agioutantis Group θα παρουσιάσει στο περίπτερό της αξιόπιστα ψυγεία, οικολογικά, με οικονομία ρεύματος προς πώληση ή ενοικίαση, όλων των διαστάσεων (13,5 μ. – 12 μ. – 6 μ. – 3 μ.) με ρύθμιση θερμοκρασίας από -30°C έως +30°C και ρύθμιση αφύγρανσης & εξαερισμού ανάλογα το εμπόρευμα.

  1. Ψυγείο container μήκους 13,5 μ.

 

  1. Ψυγείο container μήκους 12 μ.

 

  1. Ψυγείο container μήκους 6 μ.

 

  1. Ψυγείο container μήκους 3 μ.

 

Στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται τα εξής:

  • Έλεγχος θερμοκρασίας με απομακρυσμένη παρακολούθηση
  • Ιστορικό καταγραφής θερμοκρασίας και λειτουργίας
  • Σύστημα ασφαλείας διακοπής ψύξης κατά το άνοιγμα της πόρτας
  • Ειδικά container ψυγεία 6m για κρέατα με τσιγκέλια
  • Φωτισμός εσωτερικού χώρου

Για να μάθετε περισσότερα για την Agioutantis Group επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.reefercontainergreece.com

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.