Η Agioutantis Group συμμετέχει με ψυγεία container τελευταίας τεχνολογίας στην έκθεση FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS

Ψυγεία containers που ενσωματώνουν όλες τις σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες για την ασφαλή μεταφορά προϊόντων ελεγχόμενης θερμοκρασίας (συντήρηση – κατάψυξη) θα παρουσιάσει η Agioutantis Group στην έκθεση FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 10-12 Νοεμβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής.

Η επιχείρηση Agioutantis Group είναι μια δοκιμασμένη εμπορική και τεχνική εταιρεία εξειδικευμένη αποκλειστικά στα ψυγεία container με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 από το φορέα διαχείρισης BUREAU VERITAS.

Ως εξειδικευμένη εταιρεία στα ψυγεία container με εμπειρία από το 1984 στην τεχνική υποστήριξη η Agioutantis Group θα παρουσιάσει στο περίπτερό της στην έκθεση FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS αξιόπιστα ψυγεία, οικολογικά, με οικονομία ρεύματος προς πώληση ή ενοικίαση, όλων των διαστάσεων (13,5m – 12m – 6m – 3m) με ρύθμιση θερμοκρασίας από -30°C έως +30°C και ρύθμιση αφύγρανσης & εξαερισμού ανάλογα το εμπόρευμα.

Στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται: • Έλεγχος θερμοκρασίας με απομακρυσμένη παρακολούθηση • Ιστορικό καταγραφής θερμοκρασίας και λειτουργίας • Σύστημα ασφαλείας διακοπής ψύξης κατά το άνοιγμα της πόρτας • Ειδικά container ψυγεία 6m για κρέατα με τσιγκέλια • Φωτισμός εσωτερικού χώρου.

Η εταιρεία Agioutantis Group και το προσωπικό της ευχαριστούν για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι πελάτες της, «γιατί η καλή συνεργασία βασίζεται πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα στελέχη της.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας AGIOUTANTIS GROUP στο www.reefercontainergreece.com για να μάθετε περισσότερα για τα ψυγεία containers που προσφέρει στην ελληνική αγορά  και τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που παρέχει στους πελάτες της.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS από την επίσημη ιστοσελίδα www.frozenfoodexpo.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.