Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. συμμετέχει στην έκθεση «Cargo Truck & Van Expo 2019»

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.,  έχοντας μια μακρά ιστορία στα δρώμενα της αυτοκίνησης στην Ελλάδα, παρουσιάζει μια σύγχρονη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων, με έμφαση στο μέλλον της βιώσιμης κινητικότητας και της ηλεκτροκίνησης.

Στο περίπτερό της, θα πρωτοστατεί το αναβαθμισμένο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο ελαφρύ φορτηγό Nissan e-NV200, με νέα μπαταρία 40kWh που προσφέρει τώρα μια αυξημένη αυτονομία κατά 60%, με αμετάβλητη χωρητικότητα φορτίου και με κιβώτιο ταχυτήτων μιας σχέσης, καθιστώντας την οδήγηση για τον επαγγελματία αυτοκινητιστή, ευκολότερη και ασφαλέστερη.

 

 

Στο ίδιο περίπτερο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα σάρωθρα της Green Machines, που είναι εφοδιασμένα με μπαταρίες ιόντων λιθίου τελευταίας γενιάς.

Διατηρούν τη φόρτισή τους σε όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, ενώ το απίστευτα χαμηλό ενεργειακό κόστος λειτουργίας τους (μόλις 3 ευρώ ανά φόρτιση), σημαίνει ότι  το κόστος απόκτησης μπορεί να αποσβεσθεί σε ελάχιστο χρόνο.

 

 

Εκτός των παραπάνω, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., θα παρουσιάσει και ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο, ελαφρύ φορτηγό της ADDAX, καθώς ανέλαβε πρόσφατα την εισαγωγή και διανομή των φορτηγών αυτών,  για την Ελλάδα. Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα ελαφρά φορτηγά ADDAX μπορούν να κινηθούν σχεδόν οπουδήποτε, έχοντας συγκριτικό πλεονέκτημα στις δύσκολες συνθήκες  των πόλεων. Λειτουργικά και ανθεκτικά, μπορούν να φέρουν  εις πέρας οποιαδήποτε εργασία,  σε σχέση  με άλλα ηλεκτρικά οχήματα.


Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.nissan.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.