Η μερίδα με θέμα «Design for Packaging Logistics» διοργανώνει στις 14/10 η Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics

Η Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics διοργανώνει ημερίδα με θέμα Design for Packaging Logistics – O σχεδιασμός του προϊόντος και της συσκευασίας και η επίδραση στην αποτελεσματικότητα των Logistics»  την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11:00 – 14:00, στο πλαίσια της 16ης Διεθνούς Έκθεσης Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics, η οποία θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Στόχος της ημερίδας είναι να συνδέσει τους δύο χώρους και να αναπτύξει τη σημαντικότητα της συσκευασίας στην Ψυχρή Εφοδιαστική αλλά ταυτόχρονα και στη σημασία της στην αλυσίδα αξίας.

Η Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics αναφέρει στην πρόσκλησή της τα εξής: «Έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή ομιλητών οι οποίοι θα εστιάσουν στα προβλήματα της διασύνδεσης των δυο κλάδων της Ψυχρής  Εφοδιαστικής Αλυσίδας και της Συσκευασίας, σας καλούμε μέσα από ένα υψηλού επιπέδου χώρο προβολής, να αναδείξουμε το έργο μας, να αναπτύξουμε συνέργειες, και να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μας».

Για να δείτε το πρόγραμμα και τους ομιλητές της ημερίδας πατήστε ΕΔΩ.