Η ΜΑΞΙΜ-ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Α.Ε. δίνει ραντεβού με τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές φορτηγών οχημάτων στην έκθεση «Cargo Truck & Van»

Με εμπειρία που αγγίζει τα 71 χρόνια στον κλάδο των ελαστικών, η ΜΑΞΙΜ-ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Α.Ε. χαρακτηρίζεται ως εταιρεία βαρόμετρο στην ελληνική και βαλκανική αγορά ελαστικών. Η ίδρυσή της πραγματοποιήθηκε το 1946, και ακολουθώντας από τότε ανοδική πορεία, έχει φτάσει σε σημείο να διαθέτει υπερσύγχρονα γραφεία 350 τ.μ., και μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες ελαστικών στα Βαλκάνια.

Παράλληλα, έχοντας αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια το δικό της δίκτυο καταστημάτων και αντιπροσώπων σε όλη τη χώρα, η ΜΑΞΙΜ-ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Α.Ε., ειδικεύεται στην πώληση όλων των ειδών ελαστικών, όπως αγροτικά, βιομηχανικά, χωματουργικά, επιβατικά και επαγγελματικά κ.λπ., διαθέτοντας επίσης και την αποκλειστική αντιπροσώπευση γνωστών εταιρειών του εξωτερικού όπως ο ασιατικός γίγαντας AEOLUS που εξαγόρασε την PIRELLI.

Τα 71 χρόνια εμπειρίας της εταιρείας στο χώρο των ελαστικών επιβεβαιώνονται από την ανάπτυξη και την εμπιστοσύνη των πελατών της όλα αυτά τα χρόνια.

Υπηρεσία «Truck Tires Control»

Ο έλεγχος και η  παρακολούθηση των ελαστικών σας μέσω προγράμματος της  MAΞIM -ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Α.Ε.        σας παρέχει ανάλυση χιλιομετρικού κόστους για κάθε ελαστικό.

Λαμβάνοντας ως δεδομένα την ημερομηνία τοποθέτησης του ελαστικού, τον τύπο του αυτοκινήτου, τη χιλιομετρική ένδειξη κατά την τοποθέτηση, σε τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται μετρήσεις:

  • Του βάθους του πέλματος σε διάφορα σημεία του ελαστικού
  • Της πίεσης των ελαστικών
  • Καταγράφουμε τυχόν αλλαγές στην θέση του ελαστικού.

Με τον τρόπο αυτό μπορούμε ανά πάσα στιγμή  να γνωρίζουμε τη διάσταση και τον τύπο του ελαστικού κάθε οχήματος της εταιρείας σας, όπως επίσης τη χιλιομετρική απόδοση κάθε ελαστικού, ακόμη και το χιλιομετρικό κόστος.

  • Αναλυτικό report ανά τρίμηνο για την απόδοση των ελαστικών.
  • Ανάλυση χιλιομετρικού κόστους και διανυθέντα χιλιόμετρα κάθε ελαστικού.

Νέα σειρά ελαστικών για φορτηγά οχήματα της Aeolus

Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία ΜΑΞΙΜ-ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Α.Ε. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.maxim-kaltsidis.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», 4-5-6 Νοεμβρίου 2017, Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.