Η εταιρεία Mediline Isothermal Solutions συμμετέχει στην έκθεση FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS

Η Mediline Isothermal Solutions είναι μια σύγχρονη και ταχύτατα αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία, η οποία εξειδικεύεται στην Έρευνα, Ανάπτυξη, Παραγωγή και Εμπορία Ειδικών Συσκευασιών για τη βέλτιστη μεταφορά θερμοκρασιακά ευαίσθητων προϊόντων, βασιζόμενες σε Διεθνή Πρότυπα Μεταφοράς και Διαχείρισης ευπαθών προϊόντων και σε προδιαγραφές που λαμβάνουν από τον εκάστοτε πελάτη.

 

 

Οι παραγόμενες Ειδικές Συσκευασίες της εταιρίας αποτελούνται από Puzzle Boxes από Εξηλασμένη ή Διογκωμένη πολυστερίνη, παγοκύστες γέλης σκληρού ή μαλακού τύπου και ειδικά σχεδιασμένα κυτία περιτύλιξης αυτών.

Επιπρόσθετα, η Mediline Isothermal Solutions παρέχει Ολοκληρωμένες Λύσεις Διαμόρφωσης των Ειδικών Συσκευασιών της για τη βέλτιστη μεταφορά θερμοκρασιακά ευαίσθητων προϊόντων, όπως τρόφιμα (νωπά, κατεψυγμένα, προ-μαγειρεμένα), τυροκομικά & γαλακτοκομικά, ποτά κ.ά., τα οποία απαιτούν θερμοκρασιακά ελεγχόμενο περιβάλλον μεταφοράς, προκειμένου να διατηρήσουν τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.

 

 

Για να μάθετε περισσότερα για την Mediline Isothermal Solutions επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.mediline.eu.com.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS από την επίσημη ιστοσελίδα www.frozenfoodexpo.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.