Η εταιρεία M.E.C. Ecopower συμμετέχει στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η εταιρεία M.E.C. Ecopower είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Wide Scope για το σύστημα Routyn που αποτελείτε από το Last Mile, Field Force και Sales Force. Με δεξιότητες που συγκεντρώνουν τη γνώση από τα Μαθηματικά, την Τεχνητή Νοημοσύνη και τις Τεχνολογίες της  πληροφορίας, αναπτύσσει νέες προσεγγίσεις που μειώνουν το κόστος και βελτιώνουν την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα μιας εταιρείας πέρα από ότι μπορεί να σχεδιάσει ο πιο έμπειρος άνθρωπος.

Αναλύοντας τα δεδομένα μιας εταιρείας παρέχει τα σωστά εργαλεία για τη βέλτιστη δρομολόγηση των οχημάτων με σκοπό την μείωση του κόστους και αύξηση της παραγωγικότητας.

Last Mile: σχεδιάστε, βελτιστοποιήστε και παρακολουθήστε την εκτέλεση του στόλου σας

Δείτε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τους πιο περίπλοκους κανόνες δρομολόγησης στην ευκολότερη εφαρμογή.

Και, φυσικά, με τις καλύτερες δυνατότητες βελτιστοποίησης.

Το Επιβλητικό ( Immersive) Desktop®

Αν έχετε δει κάποιο λογισμικό δρομολόγησης & προγραμματισμού οχημάτων προηγουμένως πιθανόν να πείτε ότι φαίνεται απαίσιο, ότι βασίζεται σε ξεπερασμένη τεχνολογία desktop, δύσκολη και πολύπλοκη στη χρήση.

Γι’ αυτό δημιουργήθηκε μια εντελώς νέα ιδέα: το ( επιβλητικό) Immersive Desktop®, το οποίο φέρει την ευελιξία ενός περιβάλλοντος desktop στην πιο προηγμένη τεχνολογία ιστού για να δημιουργήσει μια ξεχωριστή εφαρμογή που θα είναι τόσο ευχάριστη στη χρήση όσο και απλή και εύκολη.

Τρέχει στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας (web browser), που σημαίνει ότι μπορείτε να εργαστείτε από οπουδήποτε αμέσως! Και μιμείται το περιβάλλον επιφάνειας εργασίας με το οποίο είστε συνηθισμένοι.

Ρυθμίστε τα windows στις προτιμήσεις σας, μεταφέρετε και αποθέστε παραδόσεις σε οχήματα, κάντε κλικ και τοποθετείστε τα στο χάρτη.

Όλες οι σύνθετες λειτουργίες είναι κρυμμένες σε ένα Μενού Έναρξης (Start Menu) και οι πιο συνηθισμένες είναι πάντα στο Quick Launch.

Όσο πιο απλό και όσο πιο ευέλικτο γίνεται.

Για να μάθετε περισσότερα  για την M.E.C. Ecopower επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.routyn.com.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», 4-5-6 Νοεμβρίου 2017, Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.