Η ελληνική εφοδιαστική αλυσίδα στο 9ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics συμμετείχε για μια ακόμα χρονιά στο τριήμερο πολυσυνέδριο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», που πραγματοποιήθηκε από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, διοργανώνοντας το πάνελ «Ελληνική Εφοδιαστική Αλυσίδα: Προοπτικές ενός σύγχρονου τρόπου ενίσχυσης της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας». Εκατοντάδες νέοι, ηλικίας έως 35 ετών, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από καταξιωμένους επαγγελματίες της αγοράς για τον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, τον ρόλο του στην εθνική οικονομία, αλλά και τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει.

 

 

Τις εισηγήσεις πραγματοποίησαν: Αλεξίου Αλέξης, Αντιπρόεδρος Λειτουργιών ΕΕL και Logistics Manager, VERINSO ODD (Συντονιστής πάνελ), Ροδόπουλος Νικόλαος, Πρόεδρος ΕΕL και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος OnlineData, Δρ. Ζεϊμπέκης Βασίλης, Αντιπρόεδρος Διοικητικού ΕΕL & Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου, Σακελλαρίου Ευριπίδης, Logistics Operations Manager, PEARL, Χαβάκη Μάρα, Business Development Manager, ΧΑΒΑΚΗΣ, Σιαφλάς Μπάμπης, Αντιπρόεδρος Οικονομικών ΕΕL και Logistics & Commercial Director SARMED και Σιαπάτης Δημήτρης, Logistics Systems Director, JUNGHEINRICH HELLAS

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας αποτελεί το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού και διοργανώνεται από τον καθ. Ιορδάνη Λαδόπουλο, με σκοπό να ενημερωθούν οι αυριανοί επαγγελματίες σχετικά με τις ευκαιρίες καριέρας, καθώς και να τοποθετήσουν τον εαυτό τους με τα καλύτερα δυνατά εφόδια στην αγορά εργασίας. Στην 9 η φετινή διοργάνωση, πραγματοποιήθηκαν 90 πάνελς με τη συμμετοχή περίπου 200 αξιόλογων ομιλητών οι οποίοι σκιαγράφησαν τις τάσεις και τις ευκαιρίες για την επαγγελματική σταδιοδρομία του αύριο.