Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Σ. & Ε. Ο.Ε. – INTERBRUSH λαμβάνει μέρος στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Σ. & Ε. Ο.Ε. – INTERBRUSH λαμβάνει μέρος στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η εταιρεία Σ. Ελευθεριάδης – Ε. Ελευθεριάδης Ο.Ε. “Interbrush” είναι μια τεχνική και εμπορική εταιρεία με πολυετή παρουσία στον χώρο της βιομηχανίας και εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η επιθυμία της να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της έχει ως αποτέλεσμα την εμπορία μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων (πλαστικά προϊόντα συσκευασίας, λωριδοκουρτίνες PVC, κοπίδια ασφαλείας, εργονομικά καθίσματα και ταπέτα, προϊόντα HACCP κ.ά.) καθώς και τη συνεχή ενημέρωση των στελεχών της για τις εξελίξεις στον χώρο. Πελάτες της είναι οι μεγαλύτερες εταιρείες Logistics και αυτό είναι η καλύτερη απόδειξη της συνέπειας και της σκληρής δουλειάς της.

Σύστημα λιτής διαχείρισης 5S – Σταθμός Καθαριότητας

Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός των σταθμών καθαριότητας έγιναν με βάση την μεθοδολογία 5S, η οποία αναπτύχθηκε στην Ιαπωνία και αποτελείται από τα εξής στάδια: 1. Διαλογή (Seiri), 2. Ευταξία (Seiton), 3. Διευθέτηση και Καθαριότητα (Seiso), 4. Τυποποίηση (Seiketsu), 5. Συντήρηση (Shitsuke).

Και συντελεί:

  • Στην αύξηση της παραγωγικότητας
  • Στη μείωση του χρόνου παραγωγής
  • Στη βελτίωση της αποδοτικότητας των εργαζομένων
  • Στην αύξηση της ασφάλειας εργασίας

 

 

Ο Σταθμός Καθαριότητας, μία από τις πολλές εφαρμογές της μεθoδολογίας 5S, σας παρέχει:

  • Aκριβή, καθαρό και ασφαλή αποθηκευτικό χώρο για τον εξοπλισμό καθαρισμού
  • Εμφανείς χρωματικές απεικονίσεις τοποθέτησης του εξοπλισμού
  • Τέλεια ενσωμάτωση σε βιομηχανικούς χώρους πληρώντας τους κανόνες υγιεινής (σε συμφωνία με HACCP/IFS)
  • Εξατομικευμένος σχεδιασμός του σταθμού σας (λογότυπο, προϊόντα, κείμενα, χρώματα και πολλά άλλα)
  • Υγιεινά αβλαβή υλικά, εύκολα στον καθαρισμό και συντήρηση
  • Ευκολία στη χρήση και διαχείριση

 

Η εταιρεία Ελευθεριάδης Σ. & Ε. ΟΕ στέκεται δίπλα σας με καταγραφή των χώρων σας, ηλεκτρονικά σχέδια του σταθμού, προμήθεια των προϊόντων και όλων των απαραίτητων εργαλείων καθώς και εγκατάσταση από το εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα της.


Για να μάθετε περισσότερα για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Σ. & Ε. Ο.Ε. – INTERBRUSH  επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.interbrush.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.