Η  ΕΕΒΨ&L υποστηρίζει το IST στην εκπαιδευτική επίσκεψη στο λιμάνι του Πειραιά

Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics (ΕΕΒΨ&L), αρωγός στην εκπαίδευση και την περαιτέρω ανάπτυξη νέων επιστημόνων, σε συνέχεια της συνεργασίας από το 2021 με το κολέγιο IST, υποστήριξε  την εκπαιδευτική  επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις της COSCO, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2023.

Η επίσκεψη  στις εγκαταστάσεις της  εταιρείας COSCO ήταν μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι, αφού ξεναγήθηκαν στις εξωτερικές εγκαταστάσεις του λιμένα, παρακολούθησαν στην συνέχεια, στα κεντρικά γραφεία της διοίκησης, μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση για την εταιρεία, με ομιλητή τον κ. Τάσο Βαμβακίδη, Manager Εμπορικού Τμήματος της COSCO, ο οποίος μαζί με την κα Όλγα Καραμολέγκου, από το τμήμα Sales & Marketing, υποδέχθηκαν  πολύ ζεστά και φιλικά το group.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν  15 φιλοξενούμενοι  μεταπτυχιακοί φοιτητές από το ESLI Business School (Γαλλία), που για μία εβδομάδα παρακολούθησαν μαθήματα στο IST, στο πλαίσιο του προγράμματός τους Learning Expedition, οι οποίοι συνοδεύονταν  από  την Managing Director, κα Δάφνη Φουντουκάκου και την Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων, κα Άννυ Μπάβα του IST College.

Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, θέλοντας τα μέλη της να βρίσκονται «παρών» στις νέες καινοτομίες και να συμβάλλουν στην διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, θα συνεχίσει να υποστηρίζει ανάλογες δράσεις, που στόχος τους είναι η συνεισφορά γνώσεων των νέων στον κλάδο των Logistics.