Γιόρτασε τα 50 χρόνια της η εταιρεία ΑΝΘΟΥΛΑΚΗΣ

Η κορυφαία μεταφορική εταιρεία ΑΝΘΟΥΛΑΚΗΣ ξεχώρισε με την εντυπωσιακή παρουσία της φέτος στην 31η έκθεση Detrop, στον εκθεσιακό χώρο της Helexpo.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης και με αφορμή τα 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας, το απόγευμα του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου, η εταιρεία ΑΝΘΟΥΛΑΚΗΣ διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, ένα μοναδικό VAN BAR SIGNATURE COCTAIL EVENT.

Ο Δημήτρης Ανθουλάκης, ο σεφ Χρήστος Γκότσης και Δημήτρης Κυριακόπουλος από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος, ο Θανάσης και η Μαρία Ανθουλάκη

Φίλοι και συνεργάτες της εταιρείας παρευρέθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο έξω από το περίπτερο 8, και είχαν την ευκαιρία απολαύσουν το καταπληκτικό και δροσερό επετειακό κοκτέιλ Gin Basil Smash και να περάσουν στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης.

H εταιρεία ΑΝΘΟΥΛΑΚΗΣ, από το 1973 μέχρι και σήμερα, έχει χαράξει δυναμική και ανοδική πορεία στις διεθνές οδικές μεταφορές κοινού και ψυχρού φορτίου, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στις τμηματικές φορτώσεις.

Η Σοφία Σφαιροπούλου, η Μαρία και η Κυριακή Ανθουλάκη, η Μαρία Ιωαννίδου, η  Βασιλική Βαβάτσικα και η Βασιλική Ανθουλάκη

Διαθέτει έναν από τους πιο σύγχρονους ιδιόκτητους στόλους φορτηγών, εξοπλισμένους με τελευταίας τεχνολογίας ψυκτικούς θαλάμους, που συνδυάζουν τη δυνατότητα θερμοκρασιών ψύξης και κατάψυξης.

Γι’ αυτό και συγκαταλέγεται μέσα στις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των διεθνών οδικών μεταφορών.

Η οικογένεια Ανθουλάκη. Ο Θανάσης, ο Δημήτρης, η Σμαράγδα και η Μαρία Ανθουλάκη

Με συνέπεια, αξιοπιστία και ασφάλεια, οι άνθρωποι της εταιρείας ΑΝΘΟΥΛΑΚΗΣ  προγραμματίζουν εβδομαδιαία δρομολόγια σε διεθνείς προορισμούς, εξασφαλίζοντας την άριστη αλλά και έγκαιρη παράδοση των εμπορευμάτων, αφού κατέχουν εξειδικευμένα συστήματα συνεχής παρακολούθησης.

Από αριστερά, ο Θανάσης Βαβάτσικας μαζί με τον Αντώνη Μοσχονίδη, Εμπορικό Διευθυντή και την Σοφία Κατσαρδή, Υπεύθυνη Πωλήσεων της εταιρείας O.MIND CREATIVES.