Η ΑΒ Βασιλόπουλος εκSYNCHROνίζεται

Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η GS1 Ελλάς επιχειρούν ακόμη ένα βήμα στρατηγικής σημασίας: τη διασύνδεση του ελληνικού data poοl “Synchro” της GS1 Ελλάς με το Vendor Portal της ΑΒ, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για Data Synchronization. Με τη συνεργασία αυτή:
• Διευρύνεται η λειτουργία του συστήματος της ΑΒ Βασιλόπουλος προσθέτοντας σε αυτό νέους προμηθευτές και προϊόντα που ήδη βρίσκονται καταχωρημένα στο Synchro.
• Παρέχεται στους προμηθευτές της ΑΒ Βασιλόπουλος μια επιπλέον επιλογή κοινοποίησης των στοιχείων των προϊόντων τους μέσω του Synchro, με τον πλέον απλό και ευέλικτο τρόπο αλλά και την πλήρη υποστήριξη της GS1 Ελλάς. Παράλληλα, εξασφαλίζεται η προβολή τους σε διεθνές επίπεδο μέσω του Global Data Synchronization Network του GS1.
• Εξασφαλίζεται η παροχή τυποποιημένης, άμεσης και ποιοτικής πληροφόρησης προς την ΑΒ, που διευκολύνει τις εμπορικές συναλλαγές της.
• Παρέχεται μια επιπλέον υπηρεσία της GS1 Ελλάς προς όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς για χρήση διαδικασιών ηλεκτρονικού εμπορίου