Ημερίδα για το «Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Πάρκων Βιομηχανίας και Εφοδιαστικής 2018-2040» συνδιοργανώνουν ΚΕΕΕ & ΕΒΕΑ στις 26/6

Ημερίδα με θέμα «Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Πάρκων Βιομηχανίας και Εφοδιαστικής 2018-2040. Η επιρροή της χωροθέτησης και της αδειοδότησης στο λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων»  συνδιοργανώνουν η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και το  Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) την Τετάρτη 26η Ιουνίου 2019 και ώρα 11:00 – 16:00 στο ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7 Αθήνα

Σκοπός της είναι η ενημέρωση Επιμελητηρίων και ενδιαφερόμενων φορέων και επιχειρήσεων  για τα αποτελέσματα της πανελλαδικής Έρευνας – Μελέτης που διεξήγαγε η ΚΕΕΕ, για  τον προσδιορισμό των Επιχειρηματικών Πάρκων, με κριτήρια χωροταξίας και οικονομικής βιωσιμότητας και για το νέο δίκαιο αδειοδότησης, τις προτάσεις βελτίωσης που διατυπώθηκαν από την επιμελητηριακή κοινότητα, καθώς και τις πρόσφατες ρυθμίσεις σχετικά με την οργάνωση των άτυπων συγκεντρώσεων.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κύριος Κ. Μίχαλος και εκπρόσωποι των συναρμοδίων Υπουργείων (Ανάπτυξης και ΥΠΕΚΑ) και κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Την κεντρική παρουσίαση του θέματος θα κάνει ο κ. Μανώλης Μπαλτάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Re.De-Plan A.E. και επιστημονικός συνεργάτης της ΚΕΕΕ. Θα ακολουθήσει συζήτηση με συμμετοχή εκπροσώπων της κυβέρνησης και φορέων, όπως Ελληνική Εταιρεία Logistics, ΣΒΑΠ, Ένωση Εταιρειών Ανατολικής Αττικής και Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βορείου Αττικής.

Πληροφορίες: τηλ.: 210 3607944 (Τμήμα Βιομηχανίας, e-mail: viom@acci.gr)

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας πατήστε ΕΔΩ