Εσπερίδα για τη διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας προϊόντων υψηλής αξίας στις 2/10 από το Operations Center

 

Ο χώρος των προϊόντων υψηλής αξίας χαρακτηρίζεται από μεγάλες ιδιαιτερότητες και ανάγκες. Η Εφοδιαστική Αλυσίδα των προϊόντων αυτών είναι κρίσιμος παράγοντας για τη διατήρηση ή και αύξηση των πωλήσεων καθώς κάθε λάθος επιλογή κοστίζει.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Operations Center διοργανώνει στις 2 Οκτωβρίου (15.30 – 19.00) στο Eleon Loft στην Αθήνα, εξειδικευμένη εκδήλωση για τους επαγγελματίες που διαχειρίζονται high value products και λαμβάνουν κρίσιμες αποφάσεις για τη διαχείριση των αποθεμάτων, τη μεταφορά, την αποθήκευση και μια σειρά Value-Added Services, με γνώμονα τη διαχείριση του ρίσκου, την υποστήριξη των πωλήσεων και τη διασφάλιση της εταιρικής κερδοφορίας.

Η εσπερίδα θα ανοίξει με την τοποθέτηση του κ. Αντώνη Κεραστάρη, επιχειρηματία και μέχρι προσφάτως Διευθύνοντος Συμβούλου και Εκτελεστικού Μέλους Δ.Σ. του Ομίλου INTRALOT. Στη συνέχεια, τέσσερα ανώτατα διευθυντικά στελέχη της αγοράς θα αναδείξουν τα “pain points” μέσα από μια στοχευμένη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης: Άγγελος Δελής – Operations Director LG ELECTRONICS, Μιχάλης Ζιγλής – Supply Chain Expert, Χαράλαμπος Κοντραφούρης – Logistics Manager ΚΑΥΚΑΣ και Αλέξανδρος Ανδρεούλης, Logistics Manager ZTE Corporation.

Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με την ανάλυση case study εταιρείας καπνικών προϊόντων και 2 παρουσιάσεις διευθυντικών στελεχών της G4S Telematix: του Δρ. Παναγιώτη Λαιμού, Cash Security Director για την πιστοποίηση TAPA (Transported Asset Protection Association) και του Μιχάλη Χρονόπουλου, Head of Technology για τον ρόλο της τεχνολογίας στη μεταφορά high value products.

Δείτε ΕΔΩ τη θεματολογία, το πρόγραμμα, τους εισηγητές και το κόστος συμμετοχής.